İkinci kadın cinayetinden gözaltında

GÜNDEM 05.08.2021 - 12:51, Güncelleme: 05.08.2021 - 12:51
 

İkinci kadın cinayetinden gözaltında

Aleyna Çakır’ın ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan ve serbest bırakılan Ümitcan Uygun, bu kez de Esra Hankulu isimli kadının ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Aleyna Çakır’ın geçtiğimiz yıl Keçiören’deki evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun, önceki gece Mamak ilçesi Akdere Mahallesi’nde ölü bulunan 25 yaşındaki Esra Hankulu’nun ölümüyle ilgili gözaltına alındı. Polisin tanık ifadelerinden ve kamera kayıtlarından Hankulu’nun en son Ümitcan Uygun ile görüştüğünü belirlemesinin ardından gözaltına alınan Uygun’un emniyetteki işlemleri devam ediyor. Uygun ile birlikte Furkan G., Dilan C.de gözaltında. Hankulu’nun cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardında otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.  EN SON ÜMİTCAN UYGUN’LA GÖRÜŞMÜŞ  Ankara’da polis ekipleri önceki gece Mamak ilçesi Akdere Mahallesi’nde ihbar üzerine girdiği evde bir kadının cansız bedenini buldu. İnceleme sonucunda hayatını kaybeden kadının Esra Hankulu olduğu belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren polis, tanık ifadelerinden Hankulu’nun en son Ümitcan Uygun ile görüştüğünü belirledi.  ALEYNA ÇAKIR’IN ÖLÜMÜYLE GÜNDEMDE  Ankara’da Aleyna Çakır olarak bilinen 21 yaşındaki Sema Esen’in ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan Uygun’un serbest bırakılması tepki toplamıştı. Aleyna Çakır’a şiddet uygulayan ve sosyal medyada bu anları canlı yayınlayan Uygun daha sonra uyuşturucu madde kullanırken çekilen videonun sosyal medyada yayılmasıyla birlikte ‘uyuşturucu kullanımını özendirmek’ suçundan 10 Ocak’ta tutuklandı. 17 Temmuz’da yine serbest bırakıldı. 
Aleyna Çakır’ın ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan ve serbest bırakılan Ümitcan Uygun, bu kez de Esra Hankulu isimli kadının ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Aleyna Çakır’ın geçtiğimiz yıl Keçiören’deki evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun, önceki gece Mamak ilçesi Akdere Mahallesi’nde ölü bulunan 25 yaşındaki Esra Hankulu’nun ölümüyle ilgili gözaltına alındı. Polisin tanık ifadelerinden ve kamera kayıtlarından Hankulu’nun en son Ümitcan Uygun ile görüştüğünü belirlemesinin ardından gözaltına alınan Uygun’un emniyetteki işlemleri devam ediyor. Uygun ile birlikte Furkan G., Dilan C.de gözaltında. Hankulu’nun cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardında otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

 EN SON ÜMİTCAN UYGUN’LA GÖRÜŞMÜŞ

 Ankara’da polis ekipleri önceki gece Mamak ilçesi Akdere Mahallesi’nde ihbar üzerine girdiği evde bir kadının cansız bedenini buldu. İnceleme sonucunda hayatını kaybeden kadının Esra Hankulu olduğu belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren polis, tanık ifadelerinden Hankulu’nun en son Ümitcan Uygun ile görüştüğünü belirledi.

 ALEYNA ÇAKIR’IN ÖLÜMÜYLE GÜNDEMDE

 Ankara’da Aleyna Çakır olarak bilinen 21 yaşındaki Sema Esen’in ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan Uygun’un serbest bırakılması tepki toplamıştı. Aleyna Çakır’a şiddet uygulayan ve sosyal medyada bu anları canlı yayınlayan Uygun daha sonra uyuşturucu madde kullanırken çekilen videonun sosyal medyada yayılmasıyla birlikte ‘uyuşturucu kullanımını özendirmek’ suçundan 10 Ocak’ta tutuklandı. 17 Temmuz’da yine serbest bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.