İkinci kardeş de ortaya çıktı

GÜNDEM 17.04.2024 - 10:54, Güncelleme: 17.04.2024 - 10:54
 

İkinci kardeş de ortaya çıktı

Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın kızı olduğunu ispatlayan ve Antalya'da yaşayan Duygu Nebioğlu'nun, "Bir ablamın babası da medya dünyasının ünlü bir ismi diyerek usta gazeteci Uğur Dündar'ı işaret ettiği Dilara G. ortaya çıktı. Uğur Dündar'ın biyolojik babası olmadığı DNA testiyle belirlenen Dilara G. için "Manken gibi kadın" yorumları yapılıyor.

haberimizvar.net- Antalya'da yaşayan ve ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın kızı olduğu ispatlanan Duygu Nebioğlu'nun "Bir ablamın babası da medya dünyasından ünlü bir isim" diyerek usta gazeteci Uğur Dündar'ı işaret ettiği kardeşi Dilara G. de ortaya çıktı. Usta Gazeteci Uğur Dündar, fotoğraflarına 'Manken gibi' yorumları yapılan Dilara G. 'nin biyolojik babası olmadığı DNA testiyle anlaşıldığını açıklasa da özellikle magazin dünyasında tartışmalar yoğun bir biçimde sürüyor. İki yakın arkadaş olan Metin Akpınar ile Uğur Dündar'ın aynı kadınla aşk yaşadığı magazin dünyasının kulislerinde çalkalanırken, Duygu Nebioğlu'nun babası olduğu mahkeme kararı ve DNA testiyle onaylanan ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın sessizliğini koruması dikkati çekiyor. UĞUR DÜNDAR DNA TESTİYLE YANIT VERDİ Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu ispatlayan Duygu Nebioğlu'nun kardeşi Dilara G.'nin babası olduğunu iddia ettiği usta gazeteci Uğur Dündar, Haziran ayında görüleceği ileri sürülen babalık davasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştı “Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu, kısaca net bir cevap vereyim. Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu, DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır.”
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın kızı olduğunu ispatlayan ve Antalya'da yaşayan Duygu Nebioğlu'nun, "Bir ablamın babası da medya dünyasının ünlü bir ismi diyerek usta gazeteci Uğur Dündar'ı işaret ettiği Dilara G. ortaya çıktı. Uğur Dündar'ın biyolojik babası olmadığı DNA testiyle belirlenen Dilara G. için "Manken gibi kadın" yorumları yapılıyor.

haberimizvar.net- Antalya'da yaşayan ve ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın kızı olduğu ispatlanan Duygu Nebioğlu'nun "Bir ablamın babası da medya dünyasından ünlü bir isim" diyerek usta gazeteci Uğur Dündar'ı işaret ettiği kardeşi Dilara G. de ortaya çıktı. Usta Gazeteci Uğur Dündar, fotoğraflarına 'Manken gibi' yorumları yapılan Dilara G. 'nin biyolojik babası olmadığı DNA testiyle anlaşıldığını açıklasa da özellikle magazin dünyasında tartışmalar yoğun bir biçimde sürüyor. İki yakın arkadaş olan Metin Akpınar ile Uğur Dündar'ın aynı kadınla aşk yaşadığı magazin dünyasının kulislerinde çalkalanırken, Duygu Nebioğlu'nun babası olduğu mahkeme kararı ve DNA testiyle onaylanan ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın sessizliğini koruması dikkati çekiyor.

UĞUR DÜNDAR DNA TESTİYLE YANIT VERDİ

Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu ispatlayan Duygu Nebioğlu'nun kardeşi Dilara G.'nin babası olduğunu iddia ettiği usta gazeteci Uğur Dündar, Haziran ayında görüleceği ileri sürülen babalık davasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştı

“Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu, kısaca net bir cevap vereyim. Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu, DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.