İkinci yarının lideri

SPOR 20.04.2022 - 10:51, Güncelleme: 20.04.2022 - 10:51
 

İkinci yarının lideri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sezonun ikinci yarısında oynanan maçlarda kalesinde en az gol gören takım oldu. Kırmızı beyazlı ekip geride kalan 33 haftada kalesini ise toplamda 10 kez gole kapattı.

haberimizvar.net- Süper Lig'de son 6 maçının tamamında sahadan galibiyetle ayrılan ve 11 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Fraport TAV Antalyaspor, ligin 34'üncü haftasında Pazar günü sahasında oynayacağı Yukatel Kayserispor maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde iyi bir çıkış yakalayan Akrepler, sezonun ikinci yarısında oynanan 14 maçta kalesinde en az gol gören takım oldu.  EN AZ GOL GÖREN TAKIM  Akrepler, bu sezon oynanan 33 haftada kalesinde 39 gole engel olamazken, gollerin 27'sini sezonun ilk yarısında oynanan maçlarda gördü. Kırmızı beyazlı ekip, sezonun ikinci devresinde şu ana kadar oynanan 14 maçta meşin yuvarlağı sadece 12 kez kalesinden çıkarırken, bu alanda ligin zirvesinde yer aldı. Antalyaspor'u kalesinde 12 gol gören Fenerbahçe ile 13'er gol yiyen Medipol Başakşehir ile Beşiktaş takip etti.  EN ÇOK GÖZTEPE YEDİ  Ligin ikinci yarısında oynanan maçlarda meşin yuvarlağı en çok kalesinde gören takım ise 29 golle İzmir temsilcisi Göztepe oldu. 20 takımın yer aldığı ligde Atakaş Hatayspor 28, Yukatel Kayserispor 26, Çaykur Rizespor 25, Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray 24, DemirGrup Sivasspor 23, Gaziantep FK 22, İH Konyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük ve Yeni Malatyaspor 21, GZT Giresunspor 20, Kasımpaşa 18, Altay 17, Adana Demirspor 15, lig lideri Trabzonspor 14 golü kalesinde gördü.  10 MAÇTA KALE KAPANDI  Fraport TAV Antalyaspor bu sezon ligde oynadığı 33 maçta toplam 10 kez kalesini gole kapatırken, bunların 6'sı sezonun ikinci yarısında oynanan maçlarda sahaya yansıdı. 10 maçın 9'unda kalede Belçikalı eldiven Ruud Boffin yer alırken, 1'inde ise 23 yaşındaki Portekizli kaleci Diogo kaleyi korudu. Antalyaspor, ikinci yarıda oynanan maçlardan bir tek Göztepe deplasmanında filelerinde 4 gol görürken, geriye kalan 13 maçta ise rakiplerinden sadece 1'er gol yedi. Akdeniz temsilcisi, sezonun ikinci yarısında oynanan Gaziantep FK, Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük, Adana Demirspor, DemirGrup Sivasspor ve Medipol Başakşehir mücadelelerinde kalesini gole kapattı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sezonun ikinci yarısında oynanan maçlarda kalesinde en az gol gören takım oldu. Kırmızı beyazlı ekip geride kalan 33 haftada kalesini ise toplamda 10 kez gole kapattı.

haberimizvar.net- Süper Lig'de son 6 maçının tamamında sahadan galibiyetle ayrılan ve 11 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Fraport TAV Antalyaspor, ligin 34'üncü haftasında Pazar günü sahasında oynayacağı Yukatel Kayserispor maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde iyi bir çıkış yakalayan Akrepler, sezonun ikinci yarısında oynanan 14 maçta kalesinde en az gol gören takım oldu.

 EN AZ GOL GÖREN TAKIM

 Akrepler, bu sezon oynanan 33 haftada kalesinde 39 gole engel olamazken, gollerin 27'sini sezonun ilk yarısında oynanan maçlarda gördü. Kırmızı beyazlı ekip, sezonun ikinci devresinde şu ana kadar oynanan 14 maçta meşin yuvarlağı sadece 12 kez kalesinden çıkarırken, bu alanda ligin zirvesinde yer aldı. Antalyaspor'u kalesinde 12 gol gören Fenerbahçe ile 13'er gol yiyen Medipol Başakşehir ile Beşiktaş takip etti.

 EN ÇOK GÖZTEPE YEDİ

 Ligin ikinci yarısında oynanan maçlarda meşin yuvarlağı en çok kalesinde gören takım ise 29 golle İzmir temsilcisi Göztepe oldu. 20 takımın yer aldığı ligde Atakaş Hatayspor 28, Yukatel Kayserispor 26, Çaykur Rizespor 25, Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray 24, DemirGrup Sivasspor 23, Gaziantep FK 22, İH Konyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük ve Yeni Malatyaspor 21, GZT Giresunspor 20, Kasımpaşa 18, Altay 17, Adana Demirspor 15, lig lideri Trabzonspor 14 golü kalesinde gördü.

 10 MAÇTA KALE KAPANDI

 Fraport TAV Antalyaspor bu sezon ligde oynadığı 33 maçta toplam 10 kez kalesini gole kapatırken, bunların 6'sı sezonun ikinci yarısında oynanan maçlarda sahaya yansıdı. 10 maçın 9'unda kalede Belçikalı eldiven Ruud Boffin yer alırken, 1'inde ise 23 yaşındaki Portekizli kaleci Diogo kaleyi korudu. Antalyaspor, ikinci yarıda oynanan maçlardan bir tek Göztepe deplasmanında filelerinde 4 gol görürken, geriye kalan 13 maçta ise rakiplerinden sadece 1'er gol yedi. Akdeniz temsilcisi, sezonun ikinci yarısında oynanan Gaziantep FK, Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük, Adana Demirspor, DemirGrup Sivasspor ve Medipol Başakşehir mücadelelerinde kalesini gole kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.