‘İklim Bulmacası Oyunu’yla farkındalık

EĞİTİM 03.07.2023 - 12:37, Güncelleme: 03.07.2023 - 12:37
 

‘İklim Bulmacası Oyunu’yla farkındalık

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nde iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak için gençlere yönelik İklim Bulmacası Atölyesi gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi, gençlere yönelik işbirlikçi ve yaratıcı atölye çalışmalarına devam ediyor. Merkezde, gençlere yönelik İklim Bulmacası Atölyesi gerçekleştirildi. İklim değişikliği uzmanı Cedric Ringenbach tarafından iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak, insanları harekete geçmeye motive etmek amacıyla geliştirilen İklim Bulmacası oyununa katılan gençler, Fransız aktivist Hélène Olympe öncülüğünde takım oyunu oynadı. BİLGİ SAHİBİ OLMAK ÖZGÜRLÜKTÜR Atölyede öncülük yapan Hélène Olympe, bilgi sahibi olmanın özgürlük olduğunu söyleyerek “İklim anlamında harekete geçmek gerekiyor. Gençleri iklim konusunda daha bilgili hale getirebilmek için eğlenceli bir şekilde öğrenebilmeleri adına geliştirilen İklim Bulmacasını oynadık. Edinmiş oldukları bilgiler birer özgürlüktür. İklim anlamında kazanım sağlayan bireylerin yapması gereken durum harekete geçmektir” dedi. HER GÜN FARKLI ATÖLYE Her gün farklı atölye gerçekleştirerek bireylere kazanım sağlayan merkeze tüm vatandaşlar ücretsiz bir şekilde katılabilir. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar www.antalya.bel.tr  ve sosyal medya hesaplarını takip ederek günlük ve haftalık atölye çalışmalarına erişebilirler.      
Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nde iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak için gençlere yönelik İklim Bulmacası Atölyesi gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi, gençlere yönelik işbirlikçi ve yaratıcı atölye çalışmalarına devam ediyor. Merkezde, gençlere yönelik İklim Bulmacası Atölyesi gerçekleştirildi. İklim değişikliği uzmanı Cedric Ringenbach tarafından iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak, insanları harekete geçmeye motive etmek amacıyla geliştirilen İklim Bulmacası oyununa katılan gençler, Fransız aktivist Hélène Olympe öncülüğünde takım oyunu oynadı.

BİLGİ SAHİBİ OLMAK ÖZGÜRLÜKTÜR

Atölyede öncülük yapan Hélène Olympe, bilgi sahibi olmanın özgürlük olduğunu söyleyerek “İklim anlamında harekete geçmek gerekiyor. Gençleri iklim konusunda daha bilgili hale getirebilmek için eğlenceli bir şekilde öğrenebilmeleri adına geliştirilen İklim Bulmacasını oynadık. Edinmiş oldukları bilgiler birer özgürlüktür. İklim anlamında kazanım sağlayan bireylerin yapması gereken durum harekete geçmektir” dedi.

HER GÜN FARKLI ATÖLYE

Her gün farklı atölye gerçekleştirerek bireylere kazanım sağlayan merkeze tüm vatandaşlar ücretsiz bir şekilde katılabilir. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar www.antalya.bel.tr  ve sosyal medya hesaplarını takip ederek günlük ve haftalık atölye çalışmalarına erişebilirler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.