İkramlar Başkan Topaloğlu’ndan

YEREL 15.08.2022 - 14:10, Güncelleme: 15.08.2022 - 14:10
 

İkramlar Başkan Topaloğlu’ndan

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti.

haberimizvar.net- Antalya’nın Kemer İlçesi  Yeni Mahalle’de kurulan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait pazar yerinde aşure dağıtan Belediye Başkanı Topaloğlu’na, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Başkan Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül’ün eşi Hale Gül ve CHP Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir eşlik etti. Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler önce pazar yerindeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Pazar yerine gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu daha sonra aşurenin başına geçerek vatandaşlara ve turistlere aşure ikram etti.  
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti.

haberimizvar.net- Antalya’nın Kemer İlçesi  Yeni Mahalle’de kurulan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait pazar yerinde aşure dağıtan Belediye Başkanı Topaloğlu’na, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Başkan Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül’ün eşi Hale Gül ve CHP Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir eşlik etti.

Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler önce pazar yerindeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Pazar yerine gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu daha sonra aşurenin başına geçerek vatandaşlara ve turistlere aşure ikram etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.