İktidara kırmızı kart gösterin !

SİYASET 13.03.2024 - 09:51, Güncelleme: 13.03.2024 - 09:51
 

İktidara kırmızı kart gösterin !

Saadet Partisi (SP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, "Vatandaşlarımızdan, hemşerilerimizden bu seçimde iktidara kırmızı kart göstermelerini arzu ediyoruz" dedi.

haberimizvar.net- Bu kapsamda Antalya’da çiftçileri ziyaret eden ve yaşadıkları sorunları dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, çiftçinin de derdine derman olacak partinin Saadet Partisi olduğunu ifade etti. Portakal bahçelerinde üreticilerle bir araya gelen Bilgin, “Bugün en ucuz bir çay ocağında bile 1 bardak çayın fiyatı 10-15 TL civarında iken 1 kilogram portakalın bahçedeki fiyatı 4-5 TL civarında. Çiftçi bunu nasıl üretsin. Buradaki hemşerilerimizle görüştük; ‘böyle giderse bu portakal bahçelerini, bu ağaçları sökeriz’ diyorlar. Bu ağaçlar kolay mı yetişiyor? Buradan iktidara ve belediyelere sesleniyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızdan, hemşerilerimizden bu seçimde iktidara kırmızı kart göstermelerini arzu ediyoruz, istirham ediyoruz. 1 Nisan sabahında belediye başkanlığı emanetini aldığımız zaman yerelden kalkınma ile çiftçimizin yanında olacağız. Yüzünü güldüreceğiz. Bu ağaçların kesilmesine müsaade etmeyeceğiz.” dedi.
Saadet Partisi (SP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, "Vatandaşlarımızdan, hemşerilerimizden bu seçimde iktidara kırmızı kart göstermelerini arzu ediyoruz" dedi.

haberimizvar.net- Bu kapsamda Antalya’da çiftçileri ziyaret eden ve yaşadıkları sorunları dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, çiftçinin de derdine derman olacak partinin Saadet Partisi olduğunu ifade etti.

Portakal bahçelerinde üreticilerle bir araya gelen Bilgin, “Bugün en ucuz bir çay ocağında bile 1 bardak çayın fiyatı 10-15 TL civarında iken 1 kilogram portakalın bahçedeki fiyatı 4-5 TL civarında. Çiftçi bunu nasıl üretsin. Buradaki hemşerilerimizle görüştük; ‘böyle giderse bu portakal bahçelerini, bu ağaçları sökeriz’ diyorlar. Bu ağaçlar kolay mı yetişiyor? Buradan iktidara ve belediyelere sesleniyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızdan, hemşerilerimizden bu seçimde iktidara kırmızı kart göstermelerini arzu ediyoruz, istirham ediyoruz. 1 Nisan sabahında belediye başkanlığı emanetini aldığımız zaman yerelden kalkınma ile çiftçimizin yanında olacağız. Yüzünü güldüreceğiz. Bu ağaçların kesilmesine müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.