aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

İktidardan Antalya’ya yeni millet bahçesi

YEREL 20.05.2025 - 20:31, Güncelleme: 20.05.2025 - 20:35
 

İktidardan Antalya’ya yeni millet bahçesi

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Antalya’nın Aksu ilçesine 17 bin 500 metrekarelik millet bahçesi, kent meydanı ve hükümet konağının hizmete açıldığını açıkladı.

haberimizvar.net- Antalya’nın aksi ilçesinde yeni hizmet bahçesi açıldı. Aksu ilçesinde 17 bin 500 metrekarelik alana yapılan millet bahçesi, kent meydanı ve hükümet konağının hizmete girdiğini sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, millet bahçesinin Aksu’ya yakışan bir yapıda yapıldığını ifade etti. Çetin, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Aksu millet bahçemiz ve hükümet konağımızın hizmete sunduk. Tüm birimleriyle beraber hükümet konağımız artık Aksulu hemşerilerimize, Antalyalı hemşerilerimize hizmet vermeye başladı. 17 bin 500 metrekare alanda millet bahçemizle beraber Aksu'ya yakışır bir kent meydanı meydana geldi. Hükümet konağımız yerine oturdu. Birimlerimiz çalışıyor. Bakanlıklarımızın yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Aksu’muza kazandırmış oldukları hükümet konağı ve millet bahçesi için milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Antalyalarımıza hayırlı olsun. Aksumuza hayırlı olsun.”
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Antalya’nın Aksu ilçesine 17 bin 500 metrekarelik millet bahçesi, kent meydanı ve hükümet konağının hizmete açıldığını açıkladı.

haberimizvar.net- Antalya’nın aksi ilçesinde yeni hizmet bahçesi açıldı. Aksu ilçesinde 17 bin 500 metrekarelik alana yapılan millet bahçesi, kent meydanı ve hükümet konağının hizmete girdiğini sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, millet bahçesinin Aksu’ya yakışan bir yapıda yapıldığını ifade etti. Çetin, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Aksu millet bahçemiz ve hükümet konağımızın hizmete sunduk. Tüm birimleriyle beraber hükümet konağımız artık Aksulu hemşerilerimize, Antalyalı hemşerilerimize hizmet vermeye başladı. 17 bin 500 metrekare alanda millet bahçemizle beraber Aksu'ya yakışır bir kent meydanı meydana geldi. Hükümet konağımız yerine oturdu. Birimlerimiz çalışıyor. Bakanlıklarımızın yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Aksu’muza kazandırmış oldukları hükümet konağı ve millet bahçesi için milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Antalyalarımıza hayırlı olsun. Aksumuza hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.