İl başkanlığı kulisleri hızlandı

SİYASET 25.08.2019 - 20:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İl başkanlığı kulisleri hızlandı

İYİ Parti’nin Antalya il başkanlığı için kulislerde 6 isim konuşuluyor: Ali Adnan Kaya, Hasan Gökce, İlhami Okudan, Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Niyazi Öcal ve Neman Asgari…

haberimizvar.net İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın’la ilgili parti çevresinde yaşanan rahatsızlıklar yeni il başkan adaylarını gündeme getirdi. Aydın’ın görevden alınacağını düşünen partililer çeşitli isimler üzerinden kulis yürütüyor. 1 Eylül’de Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ı tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’ni izlemek için Antalya’ya gelecek olması kulisleri daha da hızlandırdı. İL BAŞKANLIĞI İÇİN 6 İSİM Son günlerde İYİ Parti kulislerinde 6 isim konuşuluyor. Meral Akşener’i desteklediği için MHP’den ihraç edilen eski il başkanı Ali Adnan Kaya’nın ismi birkaç gündür gündeme gelmeye başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından Ekdağ AŞ’nin başına getirilen Korkuteli eski Belediye Başkanı Hasan Gökce de en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Küskünlerin, teşkilatlanmadan sorumlu il başkan yardımcı İlhami Okudan etrafında toparlanmaya başladığı yönünde kulisler de yaygın. ELÇİBEY’İN AKRABASI ADAY Antalya eski vali yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu’nun adı da sıkça anılıyor. Uzun yıllardır ortalıklarda görünmeyen ANAP eski il başkanı Niyazi Öcal’ın adını gündeme getirenler de var. İl başkanlığı için konuşulan bir başka isim de Neman Asgari. Azerbaycan’ın eski liderlerinden Ebulfeyz Elçibey’in akrabası olduğu söylenen Asgari de oldukça avantajlı bir isim olarak lanse ediliyor.
İYİ Parti’nin Antalya il başkanlığı için kulislerde 6 isim konuşuluyor: Ali Adnan Kaya, Hasan Gökce, İlhami Okudan, Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Niyazi Öcal ve Neman Asgari…

haberimizvar.net İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın’la ilgili parti çevresinde yaşanan rahatsızlıklar yeni il başkan adaylarını gündeme getirdi. Aydın’ın görevden alınacağını düşünen partililer çeşitli isimler üzerinden kulis yürütüyor. 1 Eylül’de Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ı tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’ni izlemek için Antalya’ya gelecek olması kulisleri daha da hızlandırdı.

İL BAŞKANLIĞI İÇİN 6 İSİM

Son günlerde İYİ Parti kulislerinde 6 isim konuşuluyor. Meral Akşener’i desteklediği için MHP’den ihraç edilen eski il başkanı Ali Adnan Kaya’nın ismi birkaç gündür gündeme gelmeye başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından Ekdağ AŞ’nin başına getirilen Korkuteli eski Belediye Başkanı Hasan Gökce de en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Küskünlerin, teşkilatlanmadan sorumlu il başkan yardımcı İlhami Okudan etrafında toparlanmaya başladığı yönünde kulisler de yaygın.

ELÇİBEY’İN AKRABASI ADAY

Antalya eski vali yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu’nun adı da sıkça anılıyor. Uzun yıllardır ortalıklarda görünmeyen ANAP eski il başkanı Niyazi Öcal’ın adını gündeme getirenler de var. İl başkanlığı için konuşulan bir başka isim de Neman Asgari. Azerbaycan’ın eski liderlerinden Ebulfeyz Elçibey’in akrabası olduğu söylenen Asgari de oldukça avantajlı bir isim olarak lanse ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.