‘İl başkanlığına adaylığımı açıklayacağım’

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.09.2019 - 16:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘İl başkanlığına adaylığımı açıklayacağım’

Kepez Belediye Meclis Üyesi Adem Alkan, kongre takviminin açıklanmasının ardından CHP Antalya İl Başkan adaylığını kamuoyuyla paylaşacağını söyledi

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 1 Ekim’den itibaren kongre takvimine start verecek. Parti genel merkezi önümüzdeki günlerde kongre takvimi ile ilgili detayları il başkanlıklarına yazılı olarak bildirecek. Kongre süreci başlamadan CHP Antalya İl Başkan adaylığıyla ilgili olarak adaylığını açıklayan ilk isim Kepez Belediye Meclis Üyesi Adem Alkan oldu. BASIN TOPLANTISI YAPACAK Orman Bölge Müdürlüklerinde Orman Mühendisi olarak görev yaparken emekli olan, 2004 yılında Varsak Belediye Başkanı Adayı olarak seçime giren Adem Alkan, partisinin kongre takvimi açıklamasının ardından adaylığını açıklamak için basın toplantısı düzenlemeye hazırlanıyor. Delegelerin sesi olarak il başkan adayı olduğunu söyleyen Alkan,  “Sokağın dili olarak, delegelerin sesi olarak il başkanlığına adayım. Partimizin beklentileri yüksek, partililerimiz gidişattan memnun değil ancak kimse medeni cesaret gösteremiyor. Ben de elimi taşın altına koyarak, başkan adaylığı için hazırlık yapıyorum. 2004 seçimlerinde Varsak’ta partimin oyunu 270’den 2 bine çıkarttım. İktidarın en güçlü olduğu dönemdi. Partim kongre takvimini açıkladıktan sonra kamuoyuna basın toplantısıyla bilgi vereceğim” dedi.
Kepez Belediye Meclis Üyesi Adem Alkan, kongre takviminin açıklanmasının ardından CHP Antalya İl Başkan adaylığını kamuoyuyla paylaşacağını söyledi

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 1 Ekim’den itibaren kongre takvimine start verecek. Parti genel merkezi önümüzdeki günlerde kongre takvimi ile ilgili detayları il başkanlıklarına yazılı olarak bildirecek. Kongre süreci başlamadan CHP Antalya İl Başkan adaylığıyla ilgili olarak adaylığını açıklayan ilk isim Kepez Belediye Meclis Üyesi Adem Alkan oldu.

BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Orman Bölge Müdürlüklerinde Orman Mühendisi olarak görev yaparken emekli olan, 2004 yılında Varsak Belediye Başkanı Adayı olarak seçime giren Adem Alkan, partisinin kongre takvimi açıklamasının ardından adaylığını açıklamak için basın toplantısı düzenlemeye hazırlanıyor. Delegelerin sesi olarak il başkan adayı olduğunu söyleyen Alkan,  “Sokağın dili olarak, delegelerin sesi olarak il başkanlığına adayım. Partimizin beklentileri yüksek, partililerimiz gidişattan memnun değil ancak kimse medeni cesaret gösteremiyor. Ben de elimi taşın altına koyarak, başkan adaylığı için hazırlık yapıyorum. 2004 seçimlerinde Varsak’ta partimin oyunu 270’den 2 bine çıkarttım. İktidarın en güçlü olduğu dönemdi. Partim kongre takvimini açıkladıktan sonra kamuoyuna basın toplantısıyla bilgi vereceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.