İlçe başkanları Ankara’ya gidecek

SİYASET 12.02.2021 - 00:15, Güncelleme: 12.02.2021 - 00:57
 

İlçe başkanları Ankara’ya gidecek

CHP İl Başkanı Nusret Bayar, il yönetiminden sonra bugün de ilçe başkanlarını topladı. Bayar’ın görevden alınacağı iddialarına karşı “Seçimle gelen seçimle gider” kararı alan ilçe başkanlarının önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceği öğrenildi.

haberimizvar.net Genel Merkez tarafından görevden alınacağı yönünde iddialar ortaya atılan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, dünkü il yönetim kurulu toplantısından sonra, bugün de ilçe başkanlarını toplayarak durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıya katılan ilçe başkanları, “Seçimle gelen yönetimin seçimle gitmesi gerektiği” yönünde ortak karar aldı. Her ilçe başkanının kendi görüşünü yazarak altına imza attığı belirtilen toplantıda, önümüzdeki hafta toplu olarak CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verilmesi yönünde karar alındığı öğrenildi. VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ Dün yapılan il yönetim kurulu toplantısından sonra da, “Kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘İki büyük eserimden biri’ dediği; Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Antalya’daki yöneticileri ve temsilcileri olarak dün ve bugün olduğu gibi yarın da kurucu değerlerimize sahip çıkacağız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde Türkiye’yi aydınlık yarınlara ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde ortak bir açıklama yapılmıştı.
CHP İl Başkanı Nusret Bayar, il yönetiminden sonra bugün de ilçe başkanlarını topladı. Bayar’ın görevden alınacağı iddialarına karşı “Seçimle gelen seçimle gider” kararı alan ilçe başkanlarının önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceği öğrenildi.

haberimizvar.net

Genel Merkez tarafından görevden alınacağı yönünde iddialar ortaya atılan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, dünkü il yönetim kurulu toplantısından sonra, bugün de ilçe başkanlarını toplayarak durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıya katılan ilçe başkanları, “Seçimle gelen yönetimin seçimle gitmesi gerektiği” yönünde ortak karar aldı. Her ilçe başkanının kendi görüşünü yazarak altına imza attığı belirtilen toplantıda, önümüzdeki hafta toplu olarak CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verilmesi yönünde karar alındığı öğrenildi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Dün yapılan il yönetim kurulu toplantısından sonra da, “Kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘İki büyük eserimden biri’ dediği; Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Antalya’daki yöneticileri ve temsilcileri olarak dün ve bugün olduğu gibi yarın da kurucu değerlerimize sahip çıkacağız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde Türkiye’yi aydınlık yarınlara ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde ortak bir açıklama yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.