İlçe başkanlarından Caran'a tam destek

SİYASET 05.02.2024 - 13:34, Güncelleme: 05.02.2024 - 13:34
 

İlçe başkanlarından Caran'a tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ve Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan adayı Hasan Can Caran , Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş ilçe başkanları ile kahvaltıda buluştu.

haberimizvar.net- Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Karadeli, Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran, Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem ilçe başkanları Şeyhali Kara, Yıldıray Çıldır, Mustafa Korkutelmalılıoğlu, Nadir Korkut, Süleyman Yüksel, Ahmet Şevki Dal, Mehmet Küçükkavukçu, Zeki Özlü, Mustafa Tatoğlu ve İlçe yöneticileri katıldı. Başkan Karadeli ve Başkan Caran geçmiş dönem ilçe başkanlarına kendi dönemlerin de yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Geçmiş dönem ilçe başkanları düzenlenen kahvaltı programından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, Başkan adayı Caran'a tam destek vereceklerini belirttiler.
Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ve Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan adayı Hasan Can Caran , Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş ilçe başkanları ile kahvaltıda buluştu.

haberimizvar.net- Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Karadeli, Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran, Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem ilçe başkanları Şeyhali Kara, Yıldıray Çıldır, Mustafa Korkutelmalılıoğlu, Nadir Korkut, Süleyman Yüksel, Ahmet Şevki Dal, Mehmet Küçükkavukçu, Zeki Özlü, Mustafa Tatoğlu ve İlçe yöneticileri katıldı. Başkan Karadeli ve Başkan Caran geçmiş dönem ilçe başkanlarına kendi dönemlerin de yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Geçmiş dönem ilçe başkanları düzenlenen kahvaltı programından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, Başkan adayı Caran'a tam destek vereceklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.