İlçe ziyaretleri devam ediyor

SİYASET 28.09.2019 - 15:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İlçe ziyaretleri devam ediyor

AK Parti’de kongre sürecinin başlamasına az bir süre kala, Antalya Teşkilatı’nda ilçe ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor

haberimizvar.net AK Parti’de kongre süreci 7 Ekim’de start alıyor.Kongre takvimine az bir süre kala AK Parti Antalya Teşkilatı’nda da ilçe ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Atay Uslu ve AK Parti MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte ilçe ilçe geziyor. ÖMER İŞLEK’E ZİYARET İl Başkanı Taş, merkez ilçeler Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı ve Konyaaltı’nın yanı sıra Kumluca, Finike ve Korkuteli’nde partililerle bir araya geldi. İl Başkanı Taş, yaptığı gezilere ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Teşkilatımızda kuruluştan bugüne görev alan dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Gündemi değerlendirip istişarelerde bulunduk. Meclis üyesi arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunduk” dedi. Taş ve AK Parti Antalya Milletvekilleri aynı zamanda Korkuteli ziyaretleri sırasında, MHP’li Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’i de makamında ziyaret etti.
AK Parti’de kongre sürecinin başlamasına az bir süre kala, Antalya Teşkilatı’nda ilçe ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor

haberimizvar.net AK Parti’de kongre süreci 7 Ekim’de start alıyor.Kongre takvimine az bir süre kala AK Parti Antalya Teşkilatı’nda da ilçe ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Atay Uslu ve AK Parti MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte ilçe ilçe geziyor.

ÖMER İŞLEK’E ZİYARET

İl Başkanı Taş, merkez ilçeler Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı ve Konyaaltı’nın yanı sıra Kumluca, Finike ve Korkuteli’nde partililerle bir araya geldi. İl Başkanı Taş, yaptığı gezilere ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Teşkilatımızda kuruluştan bugüne görev alan dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Gündemi değerlendirip istişarelerde bulunduk. Meclis üyesi arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunduk” dedi. Taş ve AK Parti Antalya Milletvekilleri aynı zamanda Korkuteli ziyaretleri sırasında, MHP’li Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’i de makamında ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.