'İlçemize yeni bir soluk getireceğiz'

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.03.2024 - 12:24, Güncelleme: 07.03.2024 - 12:24
 

'İlçemize yeni bir soluk getireceğiz'

İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan, anket sonuçlarında önde olduklarını iddia ederek, göreve geldiklerinde hizmet odaklı bir çalışma prensibi uygulayarak ilçeye yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 31 Mart yerel seçimleri için İYİ Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Mimar Emre Afacan, kamuoyu yoklamalarında halkın açık ara favorisi olarak çıktığını söyledi. Afacan, anketlerde net ve kapsamlı projeleri, belediyecilik deneyimi ve vizyoner yaklaşımının ilçe sakinlerinden büyük destek bulduğunu belirtti. Son kamuoyu yoklamalarında ilçe sakinlerinin adaylardan somut vaatler duymak istediklerini ifade ettiğini aktaran Mimar Emre Afacan, projelerinin ilçenin yönetiminde gerçek bir değişim isteyen vatandaşların takdirini topladığını anlattı. 'İLÇEMİZE YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞİZ' Anket sonuçlarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Mimar Emre Afacan, 31 Mart seçimlerinin yerel nitelikli olduğunu, vatandaşların parti politikalarından ziyade adayların projelerine ve icraatlarına odaklandığını belirtti. Döşemealtı'nın sorunlarını çözmek için bir çok alanda proje geliştirdiklerini söyleyen Afacan, kamuoyu yoklamalarında bu projelerin vatandaş tarafından da kabul gördüğünü, onların takdiri ve teveccühüyle yönetime geldiklerinde kararlılıkla çalışacaklarını ve ilçeye yeni bir soluk getireceklerini ifade etti. Halkın tercihlerinin hamaset dolu konuşmalardan çok, adayların projeleri ve icraatları üzerinden şekillendiğini vurgulayan Afacan, yerel yönetimlerin hizmet odaklı ve vatandaşın taleplerine duyarlı olması gerektiğini dile getirdi.
İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan, anket sonuçlarında önde olduklarını iddia ederek, göreve geldiklerinde hizmet odaklı bir çalışma prensibi uygulayarak ilçeye yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 31 Mart yerel seçimleri için İYİ Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Mimar Emre Afacan, kamuoyu yoklamalarında halkın açık ara favorisi olarak çıktığını söyledi.

Afacan, anketlerde net ve kapsamlı projeleri, belediyecilik deneyimi ve vizyoner yaklaşımının ilçe sakinlerinden büyük destek bulduğunu belirtti. Son kamuoyu yoklamalarında ilçe sakinlerinin adaylardan somut vaatler duymak istediklerini ifade ettiğini aktaran Mimar Emre Afacan, projelerinin ilçenin yönetiminde gerçek bir değişim isteyen vatandaşların takdirini topladığını anlattı.

'İLÇEMİZE YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞİZ'

Anket sonuçlarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Mimar Emre Afacan, 31 Mart seçimlerinin yerel nitelikli olduğunu, vatandaşların parti politikalarından ziyade adayların projelerine ve icraatlarına odaklandığını belirtti. Döşemealtı'nın sorunlarını çözmek için bir çok alanda proje geliştirdiklerini söyleyen Afacan, kamuoyu yoklamalarında bu projelerin vatandaş tarafından da kabul gördüğünü, onların takdiri ve teveccühüyle yönetime geldiklerinde kararlılıkla çalışacaklarını ve ilçeye yeni bir soluk getireceklerini ifade etti.

Halkın tercihlerinin hamaset dolu konuşmalardan çok, adayların projeleri ve icraatları üzerinden şekillendiğini vurgulayan Afacan, yerel yönetimlerin hizmet odaklı ve vatandaşın taleplerine duyarlı olması gerektiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.