İlk grup toplantısı yarın

SİYASET 01.10.2019 - 13:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İlk grup toplantısı yarın

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 2 buçuk aylık aranın ardından yeni yasama yılına bugün başlayacak. Yeni yasama yılının başlaması ile de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilk grup toplantısını yarın gerçekleştirecek

haberimizvar.net 18 Temmuz’da tatile giren TBMM’de yeni yasama yılı saat 14.00’da TBMM Atatürk Anıtı’ndaki törenle resmen başlayacak. Yeni yasama yılının başlaması ile mecliste temsili bulunan siyasi partiler de 2 buçuk aylık aranın ardından ilk grup toplantılarını gerçekleştirecek. Meclis takvimine göre, Halkların Demokratik Partisi (HDP) grup toplantısını yarın (Çarşamba) 12.45’te gerçekleştirecek. Cumhuriyet Halk Partisi ise yine yarın saat 13.30’da ilk grup toplantısını gerçekleştirecek. BAYKAL DA KATILACAK Öte yandan yarın yapılacak CHP Grup Toplantısı’na, 24 Haziran 2018’de yapılan milletvekilliği seçimlerinde Antalya Milletvekili seçilen fakat rahatsızlığı nedeniyle 21 Şubat 2019’da milletvekilliği yeminini eden Deniz Baykal’ın da CHP Grup toplantısına katılacağı öğrenildi.    
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 2 buçuk aylık aranın ardından yeni yasama yılına bugün başlayacak. Yeni yasama yılının başlaması ile de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilk grup toplantısını yarın gerçekleştirecek

haberimizvar.net 18 Temmuz’da tatile giren TBMM’de yeni yasama yılı saat 14.00’da TBMM Atatürk Anıtı’ndaki törenle resmen başlayacak. Yeni yasama yılının başlaması ile mecliste temsili bulunan siyasi partiler de 2 buçuk aylık aranın ardından ilk grup toplantılarını gerçekleştirecek. Meclis takvimine göre, Halkların Demokratik Partisi (HDP) grup toplantısını yarın (Çarşamba) 12.45’te gerçekleştirecek. Cumhuriyet Halk Partisi ise yine yarın saat 13.30’da ilk grup toplantısını gerçekleştirecek.

BAYKAL DA KATILACAK

Öte yandan yarın yapılacak CHP Grup Toplantısı’na, 24 Haziran 2018’de yapılan milletvekilliği seçimlerinde Antalya Milletvekili seçilen fakat rahatsızlığı nedeniyle 21 Şubat 2019’da milletvekilliği yeminini eden Deniz Baykal’ın da CHP Grup toplantısına katılacağı öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.