İlk heyecan…

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.10.2019 - 16:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İlk heyecan…

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yarın başlayacak olan Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin son hazırlıklarını yerinde inceledi

haberimizvar.net 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı olan seçimlerde de başkan seçilen Muhittin Böcek’i Altın Portakal heyecanı sardı. 66 filmin gösterimiyle yarın başlayacak olan, Türkiye tarihinin en uzun soluklu film festivali olan Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde son hazırlıklar yapılıyor. YERİNDE İNCELEDİ Başkan Muhittin Böcek’in ilk Altın Portakal Festivali olma özelliği taşıyan festivalde, Başkan Böcek hazırlıkları yerinde inceledi. ‘Öze dönüş’ temasıyla bu yıl 56’ınc kez düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festival’in açılışının yapılacağı Antalya Kapalı Spor Salonu’nda incelemelerde bulunan Başkan Böcek, “Altın Portakal'ın açılış töreninde ücretsiz olarak, tüm hemşehrilerimizi ağırlayacak Antalya Spor Salonu, büyük buluşmaya hazır. Tüm sinemaseverleri davet ediyoruz” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yarın başlayacak olan Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin son hazırlıklarını yerinde inceledi

haberimizvar.net 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı olan seçimlerde de başkan seçilen Muhittin Böcek’i Altın Portakal heyecanı sardı. 66 filmin gösterimiyle yarın başlayacak olan, Türkiye tarihinin en uzun soluklu film festivali olan Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde son hazırlıklar yapılıyor.

YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Muhittin Böcek’in ilk Altın Portakal Festivali olma özelliği taşıyan festivalde, Başkan Böcek hazırlıkları yerinde inceledi. ‘Öze dönüş’ temasıyla bu yıl 56’ınc kez düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festival’in açılışının yapılacağı Antalya Kapalı Spor Salonu’nda incelemelerde bulunan Başkan Böcek, “Altın Portakal'ın açılış töreninde ücretsiz olarak, tüm hemşehrilerimizi ağırlayacak Antalya Spor Salonu, büyük buluşmaya hazır. Tüm sinemaseverleri davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.