‘İlkesel fikir ayrılığımız var’ dedi ve İSTİFA ETTİ

SİYASET 19.01.2021 - 10:30, Güncelleme: 19.01.2021 - 10:30
 

‘İlkesel fikir ayrılığımız var’ dedi ve İSTİFA ETTİ

İbradı Belediye Meclis Üyesi Balcı, belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Balcı istifa açıklamasında Başkan Serkan Küçükkuru ile ilkesel tercihler konusunda fikir ayrılığı yaşadıklarını söyledi

haberimizvar.net-İbradı Belediye Meclis Üyesi Özcan Balcı, belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Balcı istifa açıklamasında Başkan Serkan Küçükkuru ile ilkesel tercihler konusunda fikir ayrılığı yaşadıklarını söyledi. Balcı, meclis üyeliği görevine ise devam ettiğini söyledi. Özcan Balcı’nın istifa açıklaması şöyle:   31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde CHP ve İYİ PARTİ ittifakının seçimden galip çıkması ile meclis üyeliği ve İbradı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başladım. İlçeme katkı sunabilme hevesi ve büyük bir heyecanla başladığım görevimde 23 ayı geride bıraktım. Bu süreçte birçok zorluğa rağmen hem bulunduğum makama hem de bana güvenenlere duyduğum sorumluluk gereği görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım.   Ancak bugün geldiğim noktada İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile yaşadığım idari ve ilkesel tercihlerdeki görüş ayrılıklarımızın giderilemez olduğu ve görevimi ifa etmenin imkansızlaştığını üzülerek belirtmek istiyorum. Gözbebeğimiz, kadim ilçemiz İbradı’mızın en iyi hizmetleri hak ettiğini düşünüyor ve gelecek aydın günlere ancak CHP ve İYİ Parti (Millet İttifakı) belediyeciligi ilkeleri doğrultusunda taşınabileceğine inancımı koruyorum. Bu düşüncelerimin gereği, İbradı Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. İbradi Belediye Meclis Üyesi görevimi, layıkıyla ve sorumluluk bilinciyle yapmaya devam edeceğim.”  
İbradı Belediye Meclis Üyesi Balcı, belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Balcı istifa açıklamasında Başkan Serkan Küçükkuru ile ilkesel tercihler konusunda fikir ayrılığı yaşadıklarını söyledi

haberimizvar.net- İbradı Belediye Meclis Üyesi Özcan Balcı, belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Balcı istifa açıklamasında Başkan Serkan Küçükkuru ile ilkesel tercihler konusunda fikir ayrılığı yaşadıklarını söyledi. Balcı, meclis üyeliği görevine ise devam ettiğini söyledi. Özcan Balcı’nın istifa açıklaması şöyle:

 

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde CHP ve İYİ PARTİ ittifakının seçimden galip çıkması ile meclis üyeliği ve İbradı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başladım. İlçeme katkı sunabilme hevesi ve büyük bir heyecanla başladığım görevimde 23 ayı geride bıraktım. Bu süreçte birçok zorluğa rağmen hem bulunduğum makama hem de bana güvenenlere duyduğum sorumluluk gereği görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım.

 

Ancak bugün geldiğim noktada İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile yaşadığım idari ve ilkesel tercihlerdeki görüş ayrılıklarımızın giderilemez olduğu ve görevimi ifa etmenin imkansızlaştığını üzülerek belirtmek istiyorum. Gözbebeğimiz, kadim ilçemiz İbradı’mızın en iyi hizmetleri hak ettiğini düşünüyor ve gelecek aydın günlere ancak CHP ve İYİ Parti (Millet İttifakı) belediyeciligi ilkeleri doğrultusunda taşınabileceğine inancımı koruyorum. Bu düşüncelerimin gereği, İbradı Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. İbradi Belediye Meclis Üyesi görevimi, layıkıyla ve sorumluluk bilinciyle yapmaya devam edeceğim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.