İmamoğlu Erdoğan’ı geçti

GÜNDEM 15.09.2019 - 15:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İmamoğlu Erdoğan’ı geçti

İstanbul’un CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu takipçi sayısında Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ınstagram hesabında geçti.

Türkiye’de siyaset hareketli dönemler yaşıyor. 24 Haziran milletvekilleri seçimlerinin ardından yerel seçimler ve dur durak bilmeyen gündem değişiklikleri siyasetçilerin sosyal medyaya verdiği önemi arttırıyor. Siyasetçiler sosyal medya üzerinden bir çok vatandaşa aynı anda ulaşma imkanı buluyor. INSTAGRAM HESABI İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin tekrarlanmasına karşın yeniden seçilen Başkan İmamoğlu, her gündemde yer alıyor. İmamoğlu’nun her kesim tarafından merak edilmesi sosyal medya hesaplarına da yansıdı. İmamoğlu’nu ınstagramda 6 milyon 100 kişi takip ederken, Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın takipçi sayısı 6 milyon da kaldı.           
İstanbul’un CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu takipçi sayısında Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ınstagram hesabında geçti.

Türkiye’de siyaset hareketli dönemler yaşıyor. 24 Haziran milletvekilleri seçimlerinin ardından yerel seçimler ve dur durak bilmeyen gündem değişiklikleri siyasetçilerin sosyal medyaya verdiği önemi arttırıyor. Siyasetçiler sosyal medya üzerinden bir çok vatandaşa aynı anda ulaşma imkanı buluyor.

INSTAGRAM HESABI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin tekrarlanmasına karşın yeniden seçilen Başkan İmamoğlu, her gündemde yer alıyor. İmamoğlu’nun her kesim tarafından merak edilmesi sosyal medya hesaplarına da yansıdı. İmamoğlu’nu ınstagramda 6 milyon 100 kişi takip ederken, Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın takipçi sayısı 6 milyon da kaldı. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.