İmamoğlu 'na saldırının ardından Kılıçdaroğlu'ndan sağduyu çağrısı

EKONOMİ 07.05.2023 - 19:41, Güncelleme: 07.05.2023 - 21:14
 

İmamoğlu 'na saldırının ardından Kılıçdaroğlu'ndan sağduyu çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik Erzurum'da düzenlenen saldırının ardından yurttaşlara 'sağduyu' çağrısı yaptı.

haberimizvar.net- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum’da taşlı saldırıya uğradı. Polis ekiplerinin saldırganlara müdahale etmemesi nedeniyle İmamoğlu konuşmasını sonlandırarak bölgeden ayrılmak zorunda kaldı.  Saldırının ardından Kılıçdaroğlu açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şu şekilde: "Mafyalar, militanlar, SADAT’çılardan, Sinan Ateş’i öldüren torbacılardan, beşli çetelerden, domuz bağcılardan oluşan bir militarist koalisyon var. Bugün Ekrem başkanımıza saldıranlar bunlar. Amaçları insanlarımızı korkutmaktır. Sandıktan uzak tutmaktır. Türkiye makul çoğunluğun ülkesi. Çoğunluk bu kötülüğü bitirecek. Sevgili vatadaşlarım. 14 Mayıs’a odaklanın.  Başka her şey teferruattır.  Sakın kızmayın, sakın küsmeyin. İnsanınızı sevin, bağrınıza basın. O terör gruplarını kahreden de tam olarak budur. Ekrem evladıma da geçmiş olsun. Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır bunu da ödemeye hepimiz hazırız."
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik Erzurum'da düzenlenen saldırının ardından yurttaşlara 'sağduyu' çağrısı yaptı.

haberimizvar.net- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum’da taşlı saldırıya uğradı. Polis ekiplerinin saldırganlara müdahale etmemesi nedeniyle İmamoğlu konuşmasını sonlandırarak bölgeden ayrılmak zorunda kaldı. 

Saldırının ardından Kılıçdaroğlu açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şu şekilde: "Mafyalar, militanlar, SADAT’çılardan, Sinan Ateş’i öldüren torbacılardan, beşli çetelerden, domuz bağcılardan oluşan bir militarist koalisyon var. Bugün Ekrem başkanımıza saldıranlar bunlar. Amaçları insanlarımızı korkutmaktır. Sandıktan uzak tutmaktır. Türkiye makul çoğunluğun ülkesi. Çoğunluk bu kötülüğü bitirecek. Sevgili vatadaşlarım. 14 Mayıs’a odaklanın.  Başka her şey teferruattır.  Sakın kızmayın, sakın küsmeyin. İnsanınızı sevin, bağrınıza basın. O terör gruplarını kahreden de tam olarak budur. Ekrem evladıma da geçmiş olsun. Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır bunu da ödemeye hepimiz hazırız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.