İmamoğlu'na tuzak kurmak isteyen isimler belli oldu

GÜNDEM 25.04.2020 - 16:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İmamoğlu'na tuzak kurmak isteyen isimler belli oldu

Bir kameraman ve üreticinin Ekrem İmamoğlu'na kurmaya çalıştıkları tuzağın görüntülerinin ortaya çıkmasını ardından, görüntülerdeki kişilerin kimlikleri de ortaya çıktı

haberimizvar.net- Mersinli üreticilerden 100 ton limon alındığını duyuran İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "yalan haber" tuzağı kurulmaya çalışıldığının ortaya çıkmasının ardından, tuzağı kurmak isteyen kişilerin kimlikleri de ortaya çıktı. Cumhuriyet’te yer alan habere göre, sosyal medyadan yayınlanan görüntülerde, üretici olarak gösterilerek ‘yandaş’ vurgusu yapması istenen kişinin bir mobilya mağazasının müdürlüğünü yapan ve geçmiş yıllarda AKP ilçe yönetiminde görev üstlenen Ömer Tuncel olduğu belirlendi. Tuncel’in kişisel sosyal medya hesabında AKP’yi destekleyen çok sayıda paylaşım yaptığı görüldü. Kameraman Mahmut Dölek de iddialara göre, AKP’ye yakınlığı ile biliniyor.  
Bir kameraman ve üreticinin Ekrem İmamoğlu'na kurmaya çalıştıkları tuzağın görüntülerinin ortaya çıkmasını ardından, görüntülerdeki kişilerin kimlikleri de ortaya çıktı

haberimizvar.net- Mersinli üreticilerden 100 ton limon alındığını duyuran İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "yalan haber" tuzağı kurulmaya çalışıldığının ortaya çıkmasının ardından, tuzağı kurmak isteyen kişilerin kimlikleri de ortaya çıktı.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, sosyal medyadan yayınlanan görüntülerde, üretici olarak gösterilerek ‘yandaş’ vurgusu yapması istenen kişinin bir mobilya mağazasının müdürlüğünü yapan ve geçmiş yıllarda AKP ilçe yönetiminde görev üstlenen Ömer Tuncel olduğu belirlendi.

Tuncel’in kişisel sosyal medya hesabında AKP’yi destekleyen çok sayıda paylaşım yaptığı görüldü. Kameraman Mahmut Dölek de iddialara göre, AKP’ye yakınlığı ile biliniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.