İmamoğlu'ndan destek

SİYASET 29.03.2024 - 09:40, Güncelleme: 29.03.2024 - 10:32
 

İmamoğlu'ndan destek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan’ın yanında olduğunu açıkladı.

haberimizvar.net- Chp konyaaltı belediye başkan adayı Cem Kotan’ın Ekrem İmamoğlu’nu ziyaretinde çekilen videoda İmamoğlu, “Cem Kotan başkanım Antalya’nın selamını getirdi. Antalya’da Muhittin Böcek başkanımızın, Konyaaltı’nda da Cem Kotan başkanımızın yanındayız” şeklinde konuştu. El Ele Kol Kola Olacağız Konyaaltı’ndaki yurttaşlara sevgi ve selamlarını da ileten İmamoğlu, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Başkanlarımız çok başarılı olacaklar. Yeni bir dönem. Hep birlikte daha güçlü bir belediyeciliği var etme dönemi. Hepimizin gözü birbirimizin üzerinde olacak. El ele, kol kola olacağız. Eksiklerimizi tamamlayacağız. En iyi projelerimizi paylaşacağız ve göreceksiniz pırlanta gibi bir dönem bütün belediyelerimizde var olacak. Cem Kotan başkanımıza desteğinizi istiyorum. Muhittin Böcek başkanımıza desteğinizi istiyorum. Hepinizi kucaklıyorum.”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan’ın yanında olduğunu açıkladı.

haberimizvar.net- Chp konyaaltı belediye başkan adayı Cem Kotan’ın Ekrem İmamoğlu’nu ziyaretinde çekilen videoda İmamoğlu, “ Cem Kotan başkanım Antalya’nın selamını getirdi. Antalya’da Muhittin Böcek başkanımızın, Konyaaltı’nda da Cem Kotan başkanımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

El Ele Kol Kola Olacağız

Konyaaltı’ndaki yurttaşlara sevgi ve selamlarını da ileten İmamoğlu, konuşmasının devamında şunları söyledi:
“Başkanlarımız çok başarılı olacaklar. Yeni bir dönem. Hep birlikte daha güçlü bir belediyeciliği var etme dönemi. Hepimizin gözü birbirimizin üzerinde olacak. El ele, kol kola olacağız. Eksiklerimizi tamamlayacağız. En iyi projelerimizi paylaşacağız ve göreceksiniz pırlanta gibi bir dönem bütün belediyelerimizde var olacak. Cem Kotan başkanımıza desteğinizi istiyorum. Muhittin Böcek başkanımıza desteğinizi istiyorum. Hepinizi kucaklıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.