İmamoğlu’ndan İnce’ye: Mekanın sahibi benim!

SİYASET 12.09.2019 - 13:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İmamoğlu’ndan İnce’ye: Mekanın sahibi benim!

CHP'li Muharrem İnce, dün akşam katıldığı canlı yayında yine cumhurbaşkanı adayı olacağını belirtti. İnce’nin adaylığını açıklamasının ardından ise Ekrem İmamoğlu cephesinden cevap niteliğinde paylaşım geldi

haberimizvar.net CHP eski Milletvekili ve 2018'deki genel seçimlerde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, canlı yayın konuğu olduğu Habertürk TV'deki programda açıklamalarda bulundu. İnce, 2020 veya 2021'de yapılacağını öne sürdüğü erken seçimlerde yeniden cumhurbaşkanı aday olacağını açıkladı. Yeniden cumhurbaşkanlığı adaylığı için “Meydanlar yine dolacak, Muharrem İnce aday olacak” diyen İnce, “Cumhurbaşkanı adayı mısınız?” sorusuna da “Şüpheniz mi var?” şeklinde yanıt verdi. İMAMOĞLU ADAY OLURSA... İnce, “Ekrem İmamoğlu aday gösterilirse, bağımsız aday mı olacaksınız” sorusuna da, “Ekrem İmamoğlu benim arkadaşım, onun hakkında ağzımdan tek kelime alamayacaksınız. Onun da hakkı, benim de hakkım. Zamanı gelince Ekrem olur, Muharrem olur. Belki seneye Kasım’da olur seçim. İhtimal dahilinde görüyorum. Erken seçim bekliyorum” karşılığını verdi. JET YANIT GELDİ İnce’nin cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklamasının ardından ise CHP’de hareketlilik başladı. İnce’nin açıklama yaptığı dakikalarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan cevap geldi. İmamoğlu’nun siyasi danışmanı Necati Özkan, İnce’ye gönderme niteliğinde bir paylaşım yaptı. Özkan, yaptığı paylaşımda, “Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var” dedi. Özkan’ın bu paylaşımının direkt olarak İnce’ye söylendiği ve CHP içinde hareketli günler yaşanacağı şeklinde yorumlandı.
CHP'li Muharrem İnce, dün akşam katıldığı canlı yayında yine cumhurbaşkanı adayı olacağını belirtti. İnce’nin adaylığını açıklamasının ardından ise Ekrem İmamoğlu cephesinden cevap niteliğinde paylaşım geldi

haberimizvar.net CHP eski Milletvekili ve 2018'deki genel seçimlerde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, canlı yayın konuğu olduğu Habertürk TV'deki programda açıklamalarda bulundu. İnce, 2020 veya 2021'de yapılacağını öne sürdüğü erken seçimlerde yeniden cumhurbaşkanı aday olacağını açıkladı. Yeniden cumhurbaşkanlığı adaylığı için “Meydanlar yine dolacak, Muharrem İnce aday olacak” diyen İnce, “Cumhurbaşkanı adayı mısınız?” sorusuna da “Şüpheniz mi var?” şeklinde yanıt verdi.

İMAMOĞLU ADAY OLURSA...

İnce, “Ekrem İmamoğlu aday gösterilirse, bağımsız aday mı olacaksınız” sorusuna da, “Ekrem İmamoğlu benim arkadaşım, onun hakkında ağzımdan tek kelime alamayacaksınız. Onun da hakkı, benim de hakkım. Zamanı gelince Ekrem olur, Muharrem olur. Belki seneye Kasım’da olur seçim. İhtimal dahilinde görüyorum. Erken seçim bekliyorum” karşılığını verdi.

JET YANIT GELDİ

İnce’nin cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklamasının ardından ise CHP’de hareketlilik başladı. İnce’nin açıklama yaptığı dakikalarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan cevap geldi. İmamoğlu’nun siyasi danışmanı Necati Özkan, İnce’ye gönderme niteliğinde bir paylaşım yaptı. Özkan, yaptığı paylaşımda, “Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var” dedi. Özkan’ın bu paylaşımının direkt olarak İnce’ye söylendiği ve CHP içinde hareketli günler yaşanacağı şeklinde yorumlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.