İmza kampanyasına seçim arası

GÜNDEM 23.05.2023 - 19:41, Güncelleme: 23.05.2023 - 19:41
 

İmza kampanyasına seçim arası

Manavgat Ulualan’ı Koruma Platformu imza kampanyası seçim arası verdiklerini duyurdu.

haberimizvar.net- Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde Ulualan bölgesinin plan değişikliğiyle golf alanı haline getirilmesine karşı kurulan Manavgat Ulualan’ı Koruma Platformu, yaptığı eylemlerin ardından imza kampanyası başlatmıştı. Platform üyeleri ortak karar alarak, yaptıkları yazılı açıklamada seçim nedeniyle imza kampanyasına ara verildiğini duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Manavgat Ulualan’ı Koruma Platformu olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Ulualan’da yaptığı dayatma golf planlamasına karşı değerli Manavgat halkımızın katılımıyla başlattığımız imza kampanyamız devam etmektedir. Platform üyesi STK’larımız tarafından yürütmeyi durdurma ve plana itiraz davaları açılmış, süreç ise yakından takip edilmektedir. Manavgat Ulualan’ı Koruma Platformu’muz, 5 gün sonra yapılacak olan Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin Manavgat’ımızda sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla imza kampanyasına ara verilme kararını almıştır. İmza kampanyamız 29 Mayıs Pazartesi gününden itibaren kentin belirlenen noktalarında yeniden başlatılacaktır. Mücadelemiz, Ulualan’daki planlar iptal edilinceye ve halkımızın istediği sonuç alınıncaya kadar devam edecektir. Kamuoyuna saygılarımızla. ”    
Manavgat Ulualan’ı Koruma Platformu imza kampanyası seçim arası verdiklerini duyurdu.

haberimizvar.net- Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde Ulualan bölgesinin plan değişikliğiyle golf alanı haline getirilmesine karşı kurulan Manavgat Ulualan’ı Koruma Platformu, yaptığı eylemlerin ardından imza kampanyası başlatmıştı. Platform üyeleri ortak karar alarak, yaptıkları yazılı açıklamada seçim nedeniyle imza kampanyasına ara verildiğini duyurdu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ Manavgat Ulualan’ı Koruma Platformu olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Ulualan’da yaptığı dayatma golf planlamasına karşı değerli Manavgat halkımızın katılımıyla başlattığımız imza kampanyamız devam etmektedir. Platform üyesi STK’larımız tarafından yürütmeyi durdurma ve plana itiraz davaları açılmış, süreç ise yakından takip edilmektedir.

Manavgat Ulualan’ı Koruma Platformu’muz, 5 gün sonra yapılacak olan Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin Manavgat’ımızda sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla imza kampanyasına ara verilme kararını almıştır. İmza kampanyamız 29 Mayıs Pazartesi gününden itibaren kentin belirlenen noktalarında yeniden başlatılacaktır. Mücadelemiz, Ulualan’daki planlar iptal edilinceye ve halkımızın istediği sonuç alınıncaya kadar devam edecektir. Kamuoyuna saygılarımızla. ”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.