İnanç'a tam destek

YEREL 14.02.2024 - 13:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 13:40
 

İnanç'a tam destek

CHP'den Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi kontenjan Aday Adayı ANTDİSİAD Başkanı Timur Murat İnanç'a tam destek var.

haberimizvar.net- 31Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için CHP'den Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Antalya Diyarbakırlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANTDİSİAD) Başkanı Timur Murat İnanç'a yönetim kurulu üyelerinden tam destek geldi. ANTDİSİAD yönetim kurulu üyelerinin Başkan Timur Murat İnanç'ı CHP'den  Muratpaşa Belediye Meclisi kontenjan adayı olarak görmek istediklerini belirttiler. ANTDİSİAD Yöretim Kurulu Başkanı Timur Murat İnanç'ın CHP'den Muratpaşa Belediye Meclisi kontenjan adaylığına kamuoyunda, parti tabanında ve Antalya iş dünyasının da destek verdiği bildiriyor.
CHP'den Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi kontenjan Aday Adayı ANTDİSİAD Başkanı Timur Murat İnanç'a tam destek var.

haberimizvar.net- 31Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için CHP'den Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Antalya Diyarbakırlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANTDİSİAD) Başkanı Timur Murat İnanç'a yönetim kurulu üyelerinden tam destek geldi.

ANTDİSİAD yönetim kurulu üyelerinin Başkan Timur Murat İnanç'ı CHP'den  Muratpaşa Belediye Meclisi kontenjan adayı olarak görmek istediklerini belirttiler. ANTDİSİAD Yöretim Kurulu Başkanı Timur Murat İnanç'ın CHP'den Muratpaşa Belediye Meclisi kontenjan adaylığına kamuoyunda, parti tabanında ve Antalya iş dünyasının da destek verdiği bildiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.