''İnancım ve güvenim kalmadı''

SİYASET 29.09.2023 - 14:30, Güncelleme: 29.09.2023 - 16:42
 

''İnancım ve güvenim kalmadı''

İYİ Parti Antalya Kurucu İl Başkan Yardımcısı Firdevs Toprak Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İyi Parti'den istifa ettiği açıkladı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya Kurucu İl Başkan Yardımcısı Firdevs Toprak Şahin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: “25 Ekim 2017 tarihinde zor şartlar altında, dişimizden tırnağımızdan gücümüz ölçüsünde Emeklerimizle, İktidar olma istek ve inancı ile kurulan partimizde; şahsımın da ANTALYA kurucu İl Başkan Yardımcılığı görevinde icra ettiğim, sonrasındaki aktif üyeliğimi, mevcut il başkanı ve yönetiminin bu amaç ve gaye doğrultusunda çalışmalarda bulunmadığına görünmeyen kutuplaşma yarattığına, basiretsizliklerine emeğin ve liyakatin önemsenmediğine daha fazla tanık ve tahammül edemeyeceğim kanaatinde olup, bir partili olarak bu sergilenen genel tutumun parçası olmak istemediğim için ve hepsinden önemlisi İYİ Parti'ye inanç ve güvenimin kalmadığını belirtir, İYİ parti üyeliğimden istifa ettiğimi huzurlarınızda ifade ederim... !  Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim.Saygılarımla” ifadelerini kullandı.    
İYİ Parti Antalya Kurucu İl Başkan Yardımcısı Firdevs Toprak Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İyi Parti'den istifa ettiği açıkladı.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Antalya Kurucu İl Başkan Yardımcısı Firdevs Toprak Şahin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“25 Ekim 2017 tarihinde zor şartlar altında, dişimizden tırnağımızdan gücümüz ölçüsünde Emeklerimizle, İktidar olma istek ve inancı ile kurulan partimizde;

şahsımın da ANTALYA kurucu İl Başkan Yardımcılığı görevinde icra ettiğim, sonrasındaki aktif üyeliğimi, mevcut il başkanı ve yönetiminin bu amaç ve gaye doğrultusunda çalışmalarda bulunmadığına görünmeyen kutuplaşma yarattığına, basiretsizliklerine emeğin ve liyakatin önemsenmediğine daha fazla tanık ve tahammül edemeyeceğim kanaatinde olup, bir partili olarak bu sergilenen genel tutumun parçası olmak istemediğim için ve hepsinden önemlisi İYİ Parti'ye inanç ve güvenimin kalmadığını belirtir, İYİ parti üyeliğimden istifa ettiğimi huzurlarınızda ifade ederim... ! 

Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim.Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.