İnce’den yeni açıklama geldi

GÜNDEM 25.11.2019 - 11:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İnce’den yeni açıklama geldi

CHP’li Muharrem İnce, “Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar” dedi.

haberimizvar.net- CHP’li Muahrrem İnce’den Saray’daki görüşme iddialarıyla ilgili yeni bir açıklama geldi. CHP yönetimine, söz konusu iddiaları sızdıran isimlerin cezalandırılması için çağrıda bulunan İnce, iktidara yakın medyanın görüşme iddialarından sonra kendisiyle ilgili haberlere ağırlık vermesine tepki gösterdi. CHP’li Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: İFTARCIYI BULUN “Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır. Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar. Cumhurbaşkanlığı kampanyasında 107 miting yaptım. Yandaş medyada tek satır haber olmadım. Bugün yandaş medya beni pek sever oldu. Geçmişte beni yazmayarak, bugünse yazarak bana zarar vermeye devam ediyor. Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin.”   
CHP’li Muharrem İnce, “Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar” dedi.

haberimizvar.net- CHP’li Muahrrem İnce’den Saray’daki görüşme iddialarıyla ilgili yeni bir açıklama geldi. CHP yönetimine, söz konusu iddiaları sızdıran isimlerin cezalandırılması için çağrıda bulunan İnce, iktidara yakın medyanın görüşme iddialarından sonra kendisiyle ilgili haberlere ağırlık vermesine tepki gösterdi. CHP’li Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

İFTARCIYI BULUN

“Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır. Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar. Cumhurbaşkanlığı kampanyasında 107 miting yaptım. Yandaş medyada tek satır haber olmadım. Bugün yandaş medya beni pek sever oldu. Geçmişte beni yazmayarak, bugünse yazarak bana zarar vermeye devam ediyor. Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.