1. Antalya Anne Çocuk Festivali kapılarını açıyor

YAŞAM 22.01.2020 - 18:31, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

1. Antalya Anne Çocuk Festivali kapılarını açıyor

Bu sene 24-25-26 Ocak 2020 tarihlerinde ilki düzenlenecek olan “1. Antalya Anne Çocuk Festivali” için geri sayım başladı.

haberimizvar.net- '1. Antalya Anne Çocuk Festivali' bu yıl 24-25-26 Ocak 2020 tarihlerinde Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Birbirinden değerli tıp hekimlerinin ve alanında uzman konuşmacıların yer alacağı festivalde, üç gün boyunca eğitici-öğretici atölye çalışmaları, sahne gösterileri, aile yarışmaları, tiyatro oyunları ve söyleşiler yer alacak.   Farklı sektörlerden markaların tanıtım stantlarının yer alacağı etkinlik, üç gün boyunca 10.00 ile 21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Markaların promosyon ve indirim fırsatlarından yararlanma imkanı bulacak olan ziyaretçiler, festival kapsamında düzenlenecek olan sürpriz etkinliklere de katılma fırsatı bulacak.      Yaratıcı Drama Atölyesi, Robotik Kodlama Atölyesi, Masal Atölyesi, Orff Ritim Atölyesi, Bilim Atölyesi, Puzzle Atölyesi, Oyun Atölyesi etkinlikleri ile çocuklar hem eğlenecek hem de  yarı yıl tatilinde eğlenceli zamanlar geçirecek.  Dans okullarının sahne gösterilerinin yanı sıra, tiyatro ve çeşitli aile yarışmaları ile ebeveynler,  çocuklarıyla birlikte yarışma ve eğlenme fırsatı bulacak. Festival giriş ücretleri Çocuk bileti 5 TL, Yetişkin bileti 10 TL olup festival alanındaki tüm etkinlikler, atölyeler ve söyleşiler ücretsiz olacak.   Festivalde yer alan atölye çalışmaları ve etkinlikler 3 gün boyunca sürekli olarak devam edecek olup söyleşi programı ise aşağıda yer alan takvime göre yapılacak.  
Bu sene 24-25-26 Ocak 2020 tarihlerinde ilki düzenlenecek olan “1. Antalya Anne Çocuk Festivali” için geri sayım başladı.

haberimizvar.net- '1. Antalya Anne Çocuk Festivali' bu yıl 24-25-26 Ocak 2020 tarihlerinde Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Birbirinden değerli tıp hekimlerinin ve alanında uzman konuşmacıların yer alacağı festivalde, üç gün boyunca eğitici-öğretici atölye çalışmaları, sahne gösterileri, aile yarışmaları, tiyatro oyunları ve söyleşiler yer alacak.

 

Farklı sektörlerden markaların tanıtım stantlarının yer alacağı etkinlik, üç gün boyunca 10.00 ile 21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Markaların promosyon ve indirim fırsatlarından yararlanma imkanı bulacak olan ziyaretçiler, festival kapsamında düzenlenecek olan sürpriz etkinliklere de katılma fırsatı bulacak.   

 

Yaratıcı Drama Atölyesi, Robotik Kodlama Atölyesi, Masal Atölyesi, Orff Ritim Atölyesi, Bilim Atölyesi, Puzzle Atölyesi, Oyun Atölyesi etkinlikleri ile çocuklar hem eğlenecek hem de  yarı yıl tatilinde eğlenceli zamanlar geçirecek.  Dans okullarının sahne gösterilerinin yanı sıra, tiyatro ve çeşitli aile yarışmaları ile ebeveynler,  çocuklarıyla birlikte yarışma ve eğlenme fırsatı bulacak.

Festival giriş ücretleri Çocuk bileti 5 TL, Yetişkin bileti 10 TL olup festival alanındaki tüm etkinlikler, atölyeler ve söyleşiler ücretsiz olacak.
 

Festivalde yer alan atölye çalışmaları ve etkinlikler 3 gün boyunca sürekli olarak devam edecek olup söyleşi programı ise aşağıda yer alan takvime göre yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.