AKP’li Kandemir ve Dağ Antalya’ya geldi

SİYASET 24.01.2020 - 20:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKP’li Kandemir ve Dağ Antalya’ya geldi

Akşener’in Antalya ziyaretinde “Arkamdan onlar gelecek” sözlerini hatırlatan İYİ Parti İl Başkanı Temizer, AKP yöneticileri Kandemir ve Dağ’ın kente gelmesine, “Liderimiz haklı çıktı, ama yanlış anlamışlar. Büyük ağaları bekliyoruz” diye laf çaktı.

haberimizvar.net-Antalya’da 3 gün geçiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demre ilçesini ziyareti sırasında, “Maalesef siyasetçi sizden koptu. Ağalar aranıza gelmiyor. Şimdi ben gezeceğim, arkasından onlar gelecek. Ben ilçe ilçe gezeceğim, esnaf esnaf gezeceğim, mecbur kalacaklar onlar da gelecekler. Uzun zamandır seçmenin kıymet-i harbiyesi yoktu. Belediye seçimleriyle bu kıymet-i harbiyeyi gösterdiniz. Kulağı kocaman çektiniz, morarttınız ve şimdi hepsi aranıza gelip, ‘Ben ettim sen etme ey aziz milletim’ diyecek” diye konuşmuştu. YAVUZ TEMİZER LAF ÇAKTI Akşener’in hemen ardından AKP Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Antalya’ya gönderildi. Kandemir ve Dağ’ın Antalya’ya gelmesi üzerine sosyal medya üzerinden laf çakan İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer, “Liderimiz Meral Akşener yine haklı çıktı; ama yine yanlış anladınız. AKP’nin küçük ağaları Erkan Kandemir ve Hamza Dağ Antalya’da ilçe teşkilatlarını ziyaret etmişler. Bırakın birbirinizi eğlemeyi, esnafı dinleyin. Büyük ağaları da bekliyoruz ama halkın içine…” diye yazdı. 
Akşener’in Antalya ziyaretinde “Arkamdan onlar gelecek” sözlerini hatırlatan İYİ Parti İl Başkanı Temizer, AKP yöneticileri Kandemir ve Dağ’ın kente gelmesine, “Liderimiz haklı çıktı, ama yanlış anlamışlar. Büyük ağaları bekliyoruz” diye laf çaktı.

haberimizvar.net-Antalya’da 3 gün geçiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demre ilçesini ziyareti sırasında, “Maalesef siyasetçi sizden koptu. Ağalar aranıza gelmiyor. Şimdi ben gezeceğim, arkasından onlar gelecek. Ben ilçe ilçe gezeceğim, esnaf esnaf gezeceğim, mecbur kalacaklar onlar da gelecekler. Uzun zamandır seçmenin kıymet-i harbiyesi yoktu. Belediye seçimleriyle bu kıymet-i harbiyeyi gösterdiniz. Kulağı kocaman çektiniz, morarttınız ve şimdi hepsi aranıza gelip, ‘Ben ettim sen etme ey aziz milletim’ diyecek” diye konuşmuştu.

YAVUZ TEMİZER LAF ÇAKTI

Akşener’in hemen ardından AKP Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Antalya’ya gönderildi. Kandemir ve Dağ’ın Antalya’ya gelmesi üzerine sosyal medya üzerinden laf çakan İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer, “Liderimiz Meral Akşener yine haklı çıktı; ama yine yanlış anladınız. AKP’nin küçük ağaları Erkan Kandemir ve Hamza Dağ Antalya’da ilçe teşkilatlarını ziyaret etmişler. Bırakın birbirinizi eğlemeyi, esnafı dinleyin. Büyük ağaları da bekliyoruz ama halkın içine…” diye yazdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.