Gökçeler Barajı’nda çatlak var!

YEREL 25.01.2020 - 17:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gökçeler Barajı’nda çatlak var!

Gazipaşa’da tarımsal sulama amaçlı yapılan Gökçeler Barajı’nda saniyede 700 litre su sızdıran çatlaklar olduğunu duyuran eski belediye başkanı Cem Burak Özgenç, “Gövdemi basar, kafama sıkar giderim” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’da Gazipaşa eski Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç, ilçede tarımsal sulama için yapılan Gökçeler Barajı’nda saniyede 700 litre su kaçıran çatlaklar olduğunu dile getirdi. DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun’un ‘barajda su tutma işlemi sırasında mikro düzeyde kaçaklar gözlemlediklerini ve baraj gövdesinin tıraşlanmasına gerek olmadığını’ söylediğini belirten Özgenç, “Artık baraj çatlak ve çatlaklarına son, gövdemi basar, kafama sıkar giderim” diye iddiasını sürdürdü. SANİYEDE 700 LİTRE SU KAYBI Gökçeler Barajı’ndaki çatlak iddialarını sosyal medya hesabından gündeme getiren Özgenç, “Gazipaşa’mızda tarımsal sulama için umut olan ve yapımı biten Gökçeler Barajı’nda, ne yazık ki saniyede 700 litre su kaybına neden olan ciddi bir sorun olduğu yönünde çok ciddi iddialar konuşulmaya başlandı. Önceleri buna inanmak istememiştim ve ciddiye almamıştım. Ancak bu sorunun çözümü için baraj gövdesinin yeniden tıraşlanması gerektiği ve 10 milyonlarca lira paraya ihtiyaç olduğu konusunda tartışmaları duyunca, ülkem ve ilçemiz adına üzüldüm. Kolay bir şekilde çözülmesini diliyorum. Umarım bunlar gerçek değildir ve inşallah bir dedikodudan ibarettir. İnşallah kolaylıkla çözülecek bir sorundur” açıklaması yaptı. ‘KAFAMA SIKAR GİDERİM’ DEDİ Özgenç iddialarına verilen yanıtı da şöyle aktardı: “Gökçeler Barajı ile ilgili kısa bir açıklama yapmıştım. Bu açıklamama karşı DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, ‘barajımızda su tutma işlemi sırasında mikro düzeyde kaçaklar gözlemlediklerini, baraj gövdesinin tıraşlanmasına gerek olmadığını’ açıklamıştır. Kendisine teşekkür ederim, umarım bu kaçak ya da çatlaklar önemli boyutta değildir”. DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayı aktaran Özgenç, gündeme getirdiği iddiaların arkasında olduğunu, “Artık baraj çatlak ve patlaklarına son. Gövdemi basar, kafama sıkar giderim (!)” sözleriyle duyurdu.  
Gazipaşa’da tarımsal sulama amaçlı yapılan Gökçeler Barajı’nda saniyede 700 litre su sızdıran çatlaklar olduğunu duyuran eski belediye başkanı Cem Burak Özgenç, “Gövdemi basar, kafama sıkar giderim” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’da Gazipaşa eski Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç, ilçede tarımsal sulama için yapılan Gökçeler Barajı’nda saniyede 700 litre su kaçıran çatlaklar olduğunu dile getirdi. DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun’un ‘barajda su tutma işlemi sırasında mikro düzeyde kaçaklar gözlemlediklerini ve baraj gövdesinin tıraşlanmasına gerek olmadığını’ söylediğini belirten Özgenç, “Artık baraj çatlak ve çatlaklarına son, gövdemi basar, kafama sıkar giderim” diye iddiasını sürdürdü.

SANİYEDE 700 LİTRE SU KAYBI

Gökçeler Barajı’ndaki çatlak iddialarını sosyal medya hesabından gündeme getiren Özgenç, “Gazipaşa’mızda tarımsal sulama için umut olan ve yapımı biten Gökçeler Barajı’nda, ne yazık ki saniyede 700 litre su kaybına neden olan ciddi bir sorun olduğu yönünde çok ciddi iddialar konuşulmaya başlandı. Önceleri buna inanmak istememiştim ve ciddiye almamıştım. Ancak bu sorunun çözümü için baraj gövdesinin yeniden tıraşlanması gerektiği ve 10 milyonlarca lira paraya ihtiyaç olduğu konusunda tartışmaları duyunca, ülkem ve ilçemiz adına üzüldüm. Kolay bir şekilde çözülmesini diliyorum. Umarım bunlar gerçek değildir ve inşallah bir dedikodudan ibarettir. İnşallah kolaylıkla çözülecek bir sorundur” açıklaması yaptı.

‘KAFAMA SIKAR GİDERİM’ DEDİ

Özgenç iddialarına verilen yanıtı da şöyle aktardı: “Gökçeler Barajı ile ilgili kısa bir açıklama yapmıştım. Bu açıklamama karşı DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, ‘barajımızda su tutma işlemi sırasında mikro düzeyde kaçaklar gözlemlediklerini, baraj gövdesinin tıraşlanmasına gerek olmadığını’ açıklamıştır. Kendisine teşekkür ederim, umarım bu kaçak ya da çatlaklar önemli boyutta değildir”. DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayı aktaran Özgenç, gündeme getirdiği iddiaların arkasında olduğunu, “Artık baraj çatlak ve patlaklarına son. Gövdemi basar, kafama sıkar giderim (!)” sözleriyle duyurdu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.