Karşısındaki adayın mahallesinde şov yaptı

SİYASET 27.01.2020 - 17:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Karşısındaki adayın mahallesinde şov yaptı

CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Avukat Aydan Eliz Kızılkaya, karşı ilçe başkan adayı Hakan Genbeş’in mahallesinde yaptığı toplantıda katılımcı sayısıyla adeta şov yaptı.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Kongresi 2 Şubat Pazar günü gerçekleşecek. Kongre çalışmalarına hız veren adaylar ziyaretlerden toplantılara koşturmaya devam ediyor. CHP Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Avukat Aydan Eliz Kızılkaya, Zeytinköy Mahallesi’nde partili gençlerle toplantı yaptı. KATILIM YOĞUN OLDU Toplantıya çok sayıda partili gencin katılması dikkat çekti. Aynı zamanda Kızılkaya’nın karşısında ilçe başkan adayı olarak yarışacak olan Hakan Genbeş’in mahallesi olan Zeytinköy’de katılımın yoğun olması kongre öncesi Kızılkaya destekçilerini daha da hareketlendirdi. Toplantıda gençlerin taleplerini dinleyen Kızılkaya, desteklerinden dolayı katılanlara teşekkür etti.   
CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Avukat Aydan Eliz Kızılkaya, karşı ilçe başkan adayı Hakan Genbeş’in mahallesinde yaptığı toplantıda katılımcı sayısıyla adeta şov yaptı.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Kongresi 2 Şubat Pazar günü gerçekleşecek. Kongre çalışmalarına hız veren adaylar ziyaretlerden toplantılara koşturmaya devam ediyor. CHP Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Avukat Aydan Eliz Kızılkaya, Zeytinköy Mahallesi’nde partili gençlerle toplantı yaptı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Toplantıya çok sayıda partili gencin katılması dikkat çekti. Aynı zamanda Kızılkaya’nın karşısında ilçe başkan adayı olarak yarışacak olan Hakan Genbeş’in mahallesi olan Zeytinköy’de katılımın yoğun olması kongre öncesi Kızılkaya destekçilerini daha da hareketlendirdi. Toplantıda gençlerin taleplerini dinleyen Kızılkaya, desteklerinden dolayı katılanlara teşekkür etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.