ASAT boşa akan suyu kapatmıyor

YEREL 28.01.2020 - 15:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ASAT boşa akan suyu kapatmıyor

Metruk bir binanın bahçesinde patlayan su borusu için ASAT’ı arayan mahalleli, ‘binanın özel alan olduğu, açma kapama parasını ödeyen biri olmadığı takdirde girilemeyeceği’ yanıtı aldı. Su günlerdir boşa akıyor.

 haberimizvar.net-MHP eski il kadın kolları başkanı Zerrin Ekebil, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi’nin (ASAT) metruk bir binanın bahçesinde patlayan su borusunu, “Açma-kapama parasını ödeyen yok” gerekçesiyle kapatmadığını dile getirdi. Antalya merkez Deniz mahallesinde oturan ablasının, geçtiğimiz pazar günü evinin arka bahçe komşusu olan, yeni boşaltılmış metruk binanın bahçesinden su sesi geldiğini fark ettiğini söyleyen Ekebil, ASAT’ın aradıklarında aldıkları yanıtı şaşkınlıkla anlattı. ‘KOKUŞMUŞLUĞUN İSPATI’ Ekebil yaşadıklarını şöyle anlattı: “Komşulardan biri girip bakıyor ve bir su borusunun patlamış olduğunu görüyor. Ablam vatandaşlık gereği su boşa akmasın diye ASAT’ı arıyor. Gerekli bilgileri verip suyun kapatılması için ısrarcı oluyor. Kendisine binanın özel alan olduğu, açma kapama parasını ödeyen biri olmadığı takdirde girilemeyeceği söyleniyor. Tekrar ‘su boşa gidiyor’ diye ısrarcı olan ablamın aldığı cevap ibretlik: ‘Hanımefendi açma-kapama parasını siz mi ödeyeceksiniz?’ Su kaynaklarımızın kullanımı ile ilgili her gün kamu spotları yayınlanırken bu kurumun verdiği cevap kokuşmuşluğun ispatıdır”.
Metruk bir binanın bahçesinde patlayan su borusu için ASAT’ı arayan mahalleli, ‘binanın özel alan olduğu, açma kapama parasını ödeyen biri olmadığı takdirde girilemeyeceği’ yanıtı aldı. Su günlerdir boşa akıyor.

 haberimizvar.net-MHP eski il kadın kolları başkanı Zerrin Ekebil, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi’nin (ASAT) metruk bir binanın bahçesinde patlayan su borusunu, “Açma-kapama parasını ödeyen yok” gerekçesiyle kapatmadığını dile getirdi. Antalya merkez Deniz mahallesinde oturan ablasının, geçtiğimiz pazar günü evinin arka bahçe komşusu olan, yeni boşaltılmış metruk binanın bahçesinden su sesi geldiğini fark ettiğini söyleyen Ekebil, ASAT’ın aradıklarında aldıkları yanıtı şaşkınlıkla anlattı.

‘KOKUŞMUŞLUĞUN İSPATI’

Ekebil yaşadıklarını şöyle anlattı: “Komşulardan biri girip bakıyor ve bir su borusunun patlamış olduğunu görüyor. Ablam vatandaşlık gereği su boşa akmasın diye ASAT’ı arıyor. Gerekli bilgileri verip suyun kapatılması için ısrarcı oluyor. Kendisine binanın özel alan olduğu, açma kapama parasını ödeyen biri olmadığı takdirde girilemeyeceği söyleniyor. Tekrar ‘su boşa gidiyor’ diye ısrarcı olan ablamın aldığı cevap ibretlik: ‘Hanımefendi açma-kapama parasını siz mi ödeyeceksiniz?’ Su kaynaklarımızın kullanımı ile ilgili her gün kamu spotları yayınlanırken bu kurumun verdiği cevap kokuşmuşluğun ispatıdır”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.