CHP’deki polemiğe Tosun da girdi

SİYASET 28.01.2020 - 15:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP’deki polemiğe Tosun da girdi

CHP’de İl eski yöneticisi Hüsnü Şahin ile Kepez İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Anıl Taş arasında yaşanan polemiğe Muratpaşa Belediyesi eski Meclis Üyesi Mehmet Tosun da ‘Yazmasan olmuyor, yazsan sorun oluyor’ diyerek, dahil oldu.

haberimizvar.net-CHP Kepez İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Anıl Taş, sosyal medyada “Çok pardon neyi başardınız?” başlığıyla yazdığı yazıya CHP İl eski yönetici Hüsnü Şahin’den yanıt gelmişti. Taş’ın adını anmadan Şahin, “Kongre kazanma hırsıyla bu saldırganlığa gerek var mı?’ diye sormuş, CHP bu polemiği sosyal medyada tartışır oldu. TOSUN DA YAZDI Şahin ve Taş arasındaki polemiğe Muratpaşa Belediyesi eski Meclis üyesi Mehmet Tosun da dahil oldu. Tosun, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Yazmasan olmuyor, yazsan sorun oluyor Ahmet Kumbul başkanımız şu seçim sürecindeki performansının yarısını görev sürecinde gösterseydi karşısına rakip bile çıkamazdı. Başkan ilk defa örgütü nasıl çalıştırıyor hayranım. Uyum, ahenk, birlik, beraberlik süper…” Tosun’un paylaşımı partililer tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.     İlgili Haber:  
CHP’de İl eski yöneticisi Hüsnü Şahin ile Kepez İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Anıl Taş arasında yaşanan polemiğe Muratpaşa Belediyesi eski Meclis Üyesi Mehmet Tosun da ‘Yazmasan olmuyor, yazsan sorun oluyor’ diyerek, dahil oldu.

haberimizvar.net-CHP Kepez İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Anıl Taş, sosyal medyada “Çok pardon neyi başardınız?” başlığıyla yazdığı yazıya CHP İl eski yönetici Hüsnü Şahin’den yanıt gelmişti. Taş’ın adını anmadan Şahin, “Kongre kazanma hırsıyla bu saldırganlığa gerek var mı?’ diye sormuş, CHP bu polemiği sosyal medyada tartışır oldu.

TOSUN DA YAZDI

Şahin ve Taş arasındaki polemiğe Muratpaşa Belediyesi eski Meclis üyesi Mehmet Tosun da dahil oldu. Tosun, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

“Yazmasan olmuyor, yazsan sorun oluyor

Ahmet Kumbul başkanımız şu seçim sürecindeki performansının yarısını görev sürecinde gösterseydi karşısına rakip bile çıkamazdı. Başkan ilk defa örgütü nasıl çalıştırıyor hayranım. Uyum, ahenk, birlik, beraberlik süper…” Tosun’un paylaşımı partililer tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.  

 

İlgili Haber:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.