Kılıçdaroğlu ne cevap verdi ?

SİYASET 29.01.2020 - 16:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kılıçdaroğlu ne cevap verdi ?

CHP Antalya Milletvekilleri bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun odasına girerek ‘Antalya’da yapılacak kongre öncesi bir emriniz var mı?’ diye sordu. Kılıçdaroğlu, milletvekillerine ne talimatı verdi? İşte ayrıntılar…

haberimizvar.net-9 Şubat’ta gerçekleşecek kongre öncesi il başkan adayları Ahmet Kumbul, Ömer Melli, Nusret Bayar ve Mustafa Şeker ziyaretlerini sürdürerek, delegelerle görüşme yapıyor. Kongre tarihine 10 gün kala CHP Antalya Milletvekilleri harekete geçti. 4’Ü BİRLİKTE RANDEVU ALDI CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan randevu alan Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer ve Cavit Arı kongre öncesi süreci değerlendirdi. Kılıçdaroğlu’na “Kongre ile ilgili bir emriniz var mı?” sorusu yöneten milletvekilleri şu yanıtı aldı: ÖRGÜT KİMİ İSTERSE  İL BAŞKANIMIZDIR “İl başkan adayları yarışacaklar öyle görünüyor. Talimatımız söz konusu olmaz. Örgüt kimi istiyorsa onu seçer. Bizim de il başkanımız o kişi olur. Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı ile değerlendirme yaptıktan sonra milletvekillerimizi bilgilendireceğiz.” MİLLETVEKİLLERİ ANTALYA’YA DÖNÜYOR Genel Başkan Kılıçdaroğlu’ndan aldıkları cevabı değerlendiren Antalya milletvekilleri bugün Antalya’yla dönüyor. 
CHP Antalya Milletvekilleri bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun odasına girerek ‘Antalya’da yapılacak kongre öncesi bir emriniz var mı?’ diye sordu. Kılıçdaroğlu, milletvekillerine ne talimatı verdi? İşte ayrıntılar…

haberimizvar.net-9 Şubat’ta gerçekleşecek kongre öncesi il başkan adayları Ahmet Kumbul, Ömer Melli, Nusret Bayar ve Mustafa Şeker ziyaretlerini sürdürerek, delegelerle görüşme yapıyor. Kongre tarihine 10 gün kala CHP Antalya Milletvekilleri harekete geçti.

4’Ü BİRLİKTE RANDEVU ALDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan randevu alan Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer ve Cavit Arı kongre öncesi süreci değerlendirdi. Kılıçdaroğlu’na “Kongre ile ilgili bir emriniz var mı?” sorusu yöneten milletvekilleri şu yanıtı aldı:

ÖRGÜT KİMİ İSTERSE  İL BAŞKANIMIZDIR

“İl başkan adayları yarışacaklar öyle görünüyor. Talimatımız söz konusu olmaz. Örgüt kimi istiyorsa onu seçer. Bizim de il başkanımız o kişi olur. Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı ile değerlendirme yaptıktan sonra milletvekillerimizi bilgilendireceğiz.”

MİLLETVEKİLLERİ ANTALYA’YA DÖNÜYOR

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’ndan aldıkları cevabı değerlendiren Antalya milletvekilleri bugün Antalya’yla dönüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.