Siz kimsiniz beyler!

02.02.2020 - 15:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Siz kimsiniz beyler!

 Bu yazıyı kaleme almaktan utanıyorum. Utanıyorum çünkü CHP ve gerçek anlamda CHP’liler sizin fanatikliğinizi, ali kıran baş kesen hallerinizi, kılıç kuşanıp kongre hazırlıklarınızı, delegeleri bir oradan bir buradan çekiştirmenizi, kişisel hırslarınız ve çıkarlarını taşımak zorunda değil! Siz kimsiniz beyler! Demokrasiyi, insan haklarını savunan, adalet ve eşit haklar için mücadele veren bir partinin yöneticileri, seçilmişleri olamazsınız. Partinize ‘kuruluş ayarlarınıza dönün’ diye seslenen sizler, ne zaman devrimci ayarlarınıza döneceksiniz? Delege ağalarıyla, partinin baronlarıyla mücadele ediyoruz diyerek CHP’nin yıllardır adını gururla taşıyan bugün ‘taban’ dediğiniz ve tabanının sesi diye büyük büyük söylemlerde bulunan sizler, tohumunu Mustafa Kemal Atatürk’ün attığı bugün tüm Türkiye’de koca bir çınar haline gelen partimiz dediğiniz CHP’ye ellerinizde baltalarla saldıramazsınız. Sim kimsiniz beyler! Parti içinde bile demokrasiyi sağlayamayan, kendi düşüncesinde olanları bile kucaklayamayan, küsen, kavga eden, savaş açan iç kavgalarınızı emek ve barışı savunarak ezilmişlerin yanında olan CHP’nin toplumsal mücadelesine çirkinliğinizi, kirlenmişliğinizi katarak lekeleyemezsiniz. Siz kimsiniz beyler! Partinize zarar veren eksiklerinizi, yanlışlarınızı, günahlarınızı yokmuş gibi örtüp, kendi çıkarlarınız için CHP Antalya İl Örgütü'nü futbol takımı edasıyla yönetemezsiniz. Sırf kendi kazançlarınız bozulmasın, çıkarlarınız ters düşmesin, hedeflerinize ulaşın diye adı üzerinde halkın partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni kullanamazsınız. Siz kimsiniz beyler! Yaşananları ört bas etmek, duyurmamak için gazetecilere baskı yapamazsınız. Konuların soruşturulmaması, araştırılmaması adına insanları konuşmaması adına tehdit edemezsiniz. Burası CHP! Açın okuyun kuruluş ilkelerini, parti tüzüğünü… Siz kimsiniz beyler! Haksızlığa karşı tek ses, tek yürek olan CHP tabanınız varken, haksızlıklarda başı çekerek mafya lideri, ağa babası olamazsınız. CHP size ne oksijen olur, ne de yaşama şansı verir. Seçilmiş olmanız, atanmış olmanız CHP’nin gerçek kahramanlarını, bayrak asanlarını tek yürek yapar. Siz kimsiniz beyler! İktidarın yalanıyla, talanıyla mücadele etmeniz gerekirken, enerjinizi parti içi savaşa harcayarak CHP tabanını ayrıştırma ve utandırma hakkını size kimse vermiyor, vermeyecek de...  Gereken yanıtı da yok saydığınız taban verecek ki, hayatınızın en büyük dersini alacaksınız. Yazık, hem de çok yazık!..    

 Bu yazıyı kaleme almaktan utanıyorum. Utanıyorum çünkü CHP ve gerçek anlamda CHP’liler sizin fanatikliğinizi, ali kıran baş kesen hallerinizi, kılıç kuşanıp kongre hazırlıklarınızı, delegeleri bir oradan bir buradan çekiştirmenizi, kişisel hırslarınız ve çıkarlarını taşımak zorunda değil!

Siz kimsiniz beyler!

Demokrasiyi, insan haklarını savunan, adalet ve eşit haklar için mücadele veren bir partinin yöneticileri, seçilmişleri olamazsınız. Partinize ‘kuruluş ayarlarınıza dönün’ diye seslenen sizler, ne zaman devrimci ayarlarınıza döneceksiniz?

Delege ağalarıyla, partinin baronlarıyla mücadele ediyoruz diyerek CHP’nin yıllardır adını gururla taşıyan bugün ‘taban’ dediğiniz ve tabanının sesi diye büyük büyük söylemlerde bulunan sizler, tohumunu Mustafa Kemal Atatürk’ün attığı bugün tüm Türkiye’de koca bir çınar haline gelen partimiz dediğiniz CHP’ye ellerinizde baltalarla saldıramazsınız.

Sim kimsiniz beyler!

Parti içinde bile demokrasiyi sağlayamayan, kendi düşüncesinde olanları bile kucaklayamayan, küsen, kavga eden, savaş açan iç kavgalarınızı emek ve barışı savunarak ezilmişlerin yanında olan CHP’nin toplumsal mücadelesine çirkinliğinizi, kirlenmişliğinizi katarak lekeleyemezsiniz.

Siz kimsiniz beyler!
Partinize zarar veren eksiklerinizi, yanlışlarınızı, günahlarınızı yokmuş gibi örtüp, kendi çıkarlarınız için CHP Antalya İl Örgütü'nü futbol takımı edasıyla yönetemezsiniz. Sırf kendi kazançlarınız bozulmasın, çıkarlarınız ters düşmesin, hedeflerinize ulaşın diye adı üzerinde halkın partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni kullanamazsınız.

Siz kimsiniz beyler!

Yaşananları ört bas etmek, duyurmamak için gazetecilere baskı yapamazsınız. Konuların soruşturulmaması, araştırılmaması adına insanları konuşmaması adına tehdit edemezsiniz. Burası CHP! Açın okuyun kuruluş ilkelerini, parti tüzüğünü…

Siz kimsiniz beyler!
Haksızlığa karşı tek ses, tek yürek olan CHP tabanınız varken, haksızlıklarda başı çekerek mafya lideri, ağa babası olamazsınız. CHP size ne oksijen olur, ne de yaşama şansı verir. Seçilmiş olmanız, atanmış olmanız CHP’nin gerçek kahramanlarını, bayrak asanlarını tek yürek yapar.

Siz kimsiniz beyler!

İktidarın yalanıyla, talanıyla mücadele etmeniz gerekirken, enerjinizi parti içi savaşa harcayarak CHP tabanını ayrıştırma ve utandırma hakkını size kimse vermiyor, vermeyecek de...  Gereken yanıtı da yok saydığınız taban verecek ki, hayatınızın en büyük dersini alacaksınız.

Yazık, hem de çok yazık!..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.