Derya Ünver, ÇMO Başkanı

GÜNDEM 03.02.2020 - 15:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Derya Ünver, ÇMO Başkanı

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Antalya Şubesi 4. Dönem Yönetim Kurulu, ilk toplantıda Derya Ünver'i oybirliğiyle başkan seçti.

haberimizvar.net-ÇMO Antalya Şubesi 4. Dönem Yönetim Kurulu, 26 Ocak günü yapılan seçimle belirlendi. Üniversitede, kamuda ve özel sektörde farklı iş kollarında görev yapan, 7 asil ve 7 yedek üyeden oluşan 4. Dönem Yönetim Kurulu, Antalya, Burdur ve Isparta'daki üyelerini ve öğrenci üyelerini temsil etmek üzere görev aldı.  4. Dönem Yönetim Kurulu, yaptığı ilk toplantıda Derya Ünver'i oybirliğiyle başkan seçti. 2016-2018 döneminde şube komisyon çalışmalarında yer alan ve 2018-2020 döneminde Şube Sekreteri olarak görev alan Ünver, 2016-2019 yılları arasında Antalya Kent Konseyinde ÇMO Antalya Şubesini temsilen Çevre Çalışma Grubu'nun başkanlık görevini üstlendi.  Başkan Ünver konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:  “ÇMO Antalya Şubemizin 4. Dönem Genel Kurulu ve seçim sürecini Antalya'nın geleneğine uygun olarak birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. 2020-2022 dönemi içerisinde, 2 yıl şubemizi temsil edecek olan yeni yönetim kurulunu ve ÇMO Genel Merkez Yönetim Kurulunu belirleyecek olan delegeleri seçmiş olduk. Bölgemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlamak için etkinlik alanımızda yer alan Antalya, Burdur ve Isparta illerinde yapılan ve yapılacak faaliyetlerin çevresel etkilerini mühendislik disiplini içerisinde değerlendirip, tüm paydaşlarla bir araya gelerek çevre sorunlarına çözüm önerileri üreteceğiz. Çevre bilincinin toplumun tüm kesimlerine kazandırılması için yoğun gayret göstereceğiz."  
Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Antalya Şubesi 4. Dönem Yönetim Kurulu, ilk toplantıda Derya Ünver'i oybirliğiyle başkan seçti.

haberimizvar.net-ÇMO Antalya Şubesi 4. Dönem Yönetim Kurulu, 26 Ocak günü yapılan seçimle belirlendi. Üniversitede, kamuda ve özel sektörde farklı iş kollarında görev yapan, 7 asil ve 7 yedek üyeden oluşan 4. Dönem Yönetim Kurulu, Antalya, Burdur ve Isparta'daki üyelerini ve öğrenci üyelerini temsil etmek üzere görev aldı.

 4. Dönem Yönetim Kurulu, yaptığı ilk toplantıda Derya Ünver'i oybirliğiyle başkan seçti. 2016-2018 döneminde şube komisyon çalışmalarında yer alan ve 2018-2020 döneminde Şube Sekreteri olarak görev alan Ünver, 2016-2019 yılları arasında Antalya Kent Konseyinde ÇMO Antalya Şubesini temsilen Çevre Çalışma Grubu'nun başkanlık görevini üstlendi.

 Başkan Ünver konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “ÇMO Antalya Şubemizin 4. Dönem Genel Kurulu ve seçim sürecini Antalya'nın geleneğine uygun olarak birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. 2020-2022 dönemi içerisinde, 2 yıl şubemizi temsil edecek olan yeni yönetim kurulunu ve ÇMO Genel Merkez Yönetim Kurulunu belirleyecek olan delegeleri seçmiş olduk. Bölgemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlamak için etkinlik alanımızda yer alan Antalya, Burdur ve Isparta illerinde yapılan ve yapılacak faaliyetlerin çevresel etkilerini mühendislik disiplini içerisinde değerlendirip, tüm paydaşlarla bir araya gelerek çevre sorunlarına çözüm önerileri üreteceğiz. Çevre bilincinin toplumun tüm kesimlerine kazandırılması için yoğun gayret göstereceğiz."  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.