İşte o geceden geriye kalanlar

GÜNDEM 04.02.2020 - 16:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İşte o geceden geriye kalanlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkanlığı'nca yeni ve daha geniş ve modern bir bina satın alınması amacıyla düzenlenen "Birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği"ne katılım yüksek oldu. Sadece Orhan Budak’a yapılan saldırının konuşulduğu gecede güzel gelişmelerde yaşandı. Budak’ın toplam 76 bin TL bağış yaptığı öğrenildi.

haberimizvar.net-Porto Bello Otel'de düzenlenen yemeğe Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP PM Üyesi Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, milletvekilleri Aydın Özer, Rafet Zeybek ve Cavit Arı, belediye meclisi üyeleri, il ve ilçe yöneticileriyle yaklaşık 350 partili katıldı. ÇHP Gürsu Delegesi Nedret Yıldırımdemir tarafından el işçiliğiyle yapılan Atatürk portresinin satışa sunulduğu açık artırmada, parti binasının alınmasına katkı koymak isteyen CHP'liler adeta yarıştı. BAĞIŞ MİKTARLARI Konyaaltı Belediyesi eski meclis üyesi, iş insanı Orhan Budak İl Başkanlığı yarışında desteklediği Nusret Bayar adına 26.000 TL vererek, en yüksek bağışı yapan partili oldu. Orhan Budak, yemek organizasyonundan bir kaç gün önce de İlçe Başkanı Onur Duruk'a 50 bin TL tutarında bağış senedi vermişti. Bu rakamla birlikte Orhan Budak'ın toplam bağış tutarı 76.000 TL'ye ulaştı.     ESEN’DEN BAŞKAN YARDIMCILARI ADINA BAĞIŞ Otelde düzenlenen yemeğe destek veren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise açık artırmaya da katılarak, kendisi ve Belediye Başkan Yardımcıları Şevket Korkut, Muammer Saygılı ve Tuğba Erke Bostan adına  6'şar bin TL'den toplam 24 bin TL daha bağışta bulundu. Diğer partililerin de katkılarıyla gecede yaklaşık 200 bin TL toplanmış oldu. Sanatçı Uğur Köprülü ve orkestrası geceye müzikleriyle renk katarken, partililer hem sohbet hem de eğlenme imkanı buldu.   İLÇE BAŞKANI DURUK OLAYI KINADI CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, yemeğin sonunda parti üyesi iş insanı Orhan Budak'a kimlikleri belirlenemeyen bazı kişiler tarafından, otelden çıkışında saldırıda bulunulduğunu belirterek, menfur saldırıyı kınadığını bildirdi. Duruk, saldırının Dayanışma Yemeği organizasyonuyla doğrudan bir ilişkisinin bulunmadığına değinerek, şunları söyledi: "Baştan sona olumlu bir hava içerisinde geçen etkinliğimizin sonunda maalesef üzücü bir olay yaşandı. Partilimiz Orhan Budak kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından ağır şekilde darp edildi ve otomobili de hasar gördü. Gerekçesi ne olursa olsun bu saldırıyı tasvip etmek mümkün değil. Saldırganların bir an önce belirlenip, yakalanarak, adalet önüne çıkartılmasını bekliyoruz. Partilimiz Orhan Budak'a da geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz."                    
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkanlığı'nca yeni ve daha geniş ve modern bir bina satın alınması amacıyla düzenlenen "Birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği"ne katılım yüksek oldu. Sadece Orhan Budak’a yapılan saldırının konuşulduğu gecede güzel gelişmelerde yaşandı. Budak’ın toplam 76 bin TL bağış yaptığı öğrenildi.

haberimizvar.net-Porto Bello Otel'de düzenlenen yemeğe Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP PM Üyesi Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, milletvekilleri Aydın Özer, Rafet Zeybek ve Cavit Arı, belediye meclisi üyeleri, il ve ilçe yöneticileriyle yaklaşık 350 partili katıldı. ÇHP Gürsu Delegesi Nedret Yıldırımdemir tarafından el işçiliğiyle yapılan Atatürk portresinin satışa sunulduğu açık artırmada, parti binasının alınmasına katkı koymak isteyen CHP'liler adeta yarıştı.

BAĞIŞ MİKTARLARI

Konyaaltı Belediyesi eski meclis üyesi, iş insanı Orhan Budak İl Başkanlığı yarışında desteklediği Nusret Bayar adına 26.000 TL vererek, en yüksek bağışı yapan partili oldu. Orhan Budak, yemek organizasyonundan bir kaç gün önce de İlçe Başkanı Onur Duruk'a 50 bin TL tutarında bağış senedi vermişti. Bu rakamla birlikte Orhan Budak'ın toplam bağış tutarı 76.000 TL'ye ulaştı.

 

 

ESEN’DEN BAŞKAN YARDIMCILARI ADINA BAĞIŞ

Otelde düzenlenen yemeğe destek veren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise açık artırmaya da katılarak, kendisi ve Belediye Başkan Yardımcıları Şevket Korkut, Muammer Saygılı ve Tuğba Erke Bostan adına  6'şar bin TL'den toplam 24 bin TL daha bağışta bulundu. Diğer partililerin de katkılarıyla gecede yaklaşık 200 bin TL toplanmış oldu. Sanatçı Uğur Köprülü ve orkestrası geceye müzikleriyle renk katarken, partililer hem sohbet hem de eğlenme imkanı buldu.

 

İLÇE BAŞKANI DURUK OLAYI KINADI

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, yemeğin sonunda parti üyesi iş insanı Orhan Budak'a kimlikleri belirlenemeyen bazı kişiler tarafından, otelden çıkışında saldırıda bulunulduğunu belirterek, menfur saldırıyı kınadığını bildirdi. Duruk, saldırının Dayanışma Yemeği organizasyonuyla doğrudan bir ilişkisinin bulunmadığına değinerek, şunları söyledi: "Baştan sona olumlu bir hava içerisinde geçen etkinliğimizin sonunda maalesef üzücü bir olay yaşandı. Partilimiz Orhan Budak kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından ağır şekilde darp edildi ve otomobili de hasar gördü. Gerekçesi ne olursa olsun bu saldırıyı tasvip etmek mümkün değil. Saldırganların bir an önce belirlenip, yakalanarak, adalet önüne çıkartılmasını bekliyoruz. Partilimiz Orhan Budak'a da geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz."  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.