AKP’nin ilk kongresine Binali Yıldırım geldi

GÜNDEM 23.02.2020 - 19:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

AKP’nin ilk kongresine Binali Yıldırım geldi

Kongre sürecine start veren AKP Antalya İl Teşkilatı ilk kongresini Korkuteli’nde gerçekleştirdi. Kongreye eski Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

haberimizvar.net-AKP Antalya İl Teşkilatı ilk kongresini Korkuteli’nde bugün yaptı. Korkuteli Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen AKP 7. Olağan Korkuteli İlçe Kongresi’ne mevcut ilçe başkanı Kemal Sancaktar tek aday olarak çıktı. Kongreye eski Başbakan Binali Yıldırım, Antalya Koordinatörü Uşak eski Milletvekili Alim Tunç,  İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, milletvekilleri, MHP’li Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel, parti yöneticileri ile partililer katıldı. BİNALİ YILDIRIM’DAN HEYECAN MESAJI Kongrede konuşan Binali Yıldırım, “Torosların selamladığı Korkuteli'nde bugün partimizin kongre heyecanı vardı. Bu güzel ortamda Korkutelili hemşehrilerimle bir arada olduğum için çok mutluyum. 7. Olağan Kongremiz milletimize hayırlı olsun. “ dedi. Kongre sonundan mevcut ilçe başkanı Kemal Sancaktar güven tazeleyerek çıktı.  
Kongre sürecine start veren AKP Antalya İl Teşkilatı ilk kongresini Korkuteli’nde gerçekleştirdi. Kongreye eski Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

haberimizvar.net-AKP Antalya İl Teşkilatı ilk kongresini Korkuteli’nde bugün yaptı. Korkuteli Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen AKP 7. Olağan Korkuteli İlçe Kongresi’ne mevcut ilçe başkanı Kemal Sancaktar tek aday olarak çıktı. Kongreye eski Başbakan Binali Yıldırım, Antalya Koordinatörü Uşak eski Milletvekili Alim Tunç,  İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, milletvekilleri, MHP’li Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel, parti yöneticileri ile partililer katıldı.

BİNALİ YILDIRIM’DAN HEYECAN MESAJI

Kongrede konuşan Binali Yıldırım, “Torosların selamladığı Korkuteli'nde bugün partimizin kongre heyecanı vardı. Bu güzel ortamda Korkutelili hemşehrilerimle bir arada olduğum için çok mutluyum. 7. Olağan Kongremiz milletimize hayırlı olsun. “ dedi. Kongre sonundan mevcut ilçe başkanı Kemal Sancaktar güven tazeleyerek çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.