ASSİM'le Türkiye demokrasisi yükselecek

YEREL 24.02.2020 - 14:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

ASSİM'le Türkiye demokrasisi yükselecek

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kars, Ardahan ve Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği'nin gecesinde Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) kurulan sivil toplum kuruluşları işbirliğinin Türkiye'nin demokrasisiyle birlikte hak ve özgürlükler alanını yükselteceğini söyledi.

haberimizvar.net-Başkan Uysal, Kars, Ardahan ve Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı. Başkan Uysal gecede yaptığı konuşmada, sivil toplum faaliyetlerinin dünyada şehirleri ve ülkeleri geliştirdiğine dikkat çekti. Derneklerin ilişki ağları genişledikçe, farklı alanlarda faaliyet yürüten diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirlikleri oluştukça ülke ve şehrin sorunları üzerine çalışmaya başladıklarını, kamu yararını ön plana aldıklarını belirten Başkan Uysal, şöyle konuştu: “Bu anlamda sivil toplum kuruluşları bizim iş ortağımız, bizim çalışma arkadaşlarımız. ASSİM'de 129 derneğimiz ve diğer derneklerimiz tesisimizden sonsuz faydalanabiliyor. Bunun nedeni insanlarımızın kamu yararına, toplum yararına bir şeyler yapmasını istememiz. Öyle bir hale geleceğiz ki, bütün derneklerimiz, bütün dünyadan kaynak bularak, proje bazlı çalışmaya başlayacaklar. İstiyorum ki, ASSİM'de 300 proje birden yürüsün." ASSİM merkezli sağlanacak bu birlik ve beraberliğin, dayanışmanın hem demokrasi hem de hak ve özgürlükler alanında Türkiye'yi yükselteceğini belirten Başkan Uysal, “Hem de refahımız, zenginliğimiz, üretimimiz, inovasyonumuz yükselecek. Bu konuda derneklerimizi desteklemeye, derneklerimiz ile dayanışma içerisinde olmaya, insanlarımıza asla gurbette hissettirmemeye tasada ve kıvançta beraber olduğumuzu her yerde haykırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kars, Ardahan ve Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği'nin gecesinde Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) kurulan sivil toplum kuruluşları işbirliğinin Türkiye'nin demokrasisiyle birlikte hak ve özgürlükler alanını yükselteceğini söyledi.

haberimizvar.net-Başkan Uysal, Kars, Ardahan ve Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı. Başkan Uysal gecede yaptığı konuşmada, sivil toplum faaliyetlerinin dünyada şehirleri ve ülkeleri geliştirdiğine dikkat çekti. Derneklerin ilişki ağları genişledikçe, farklı alanlarda faaliyet yürüten diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirlikleri oluştukça ülke ve şehrin sorunları üzerine çalışmaya başladıklarını, kamu yararını ön plana aldıklarını belirten Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Bu anlamda sivil toplum kuruluşları bizim iş ortağımız, bizim çalışma arkadaşlarımız. ASSİM'de 129 derneğimiz ve diğer derneklerimiz tesisimizden sonsuz faydalanabiliyor. Bunun nedeni insanlarımızın kamu yararına, toplum yararına bir şeyler yapmasını istememiz. Öyle bir hale geleceğiz ki, bütün derneklerimiz, bütün dünyadan kaynak bularak, proje bazlı çalışmaya başlayacaklar. İstiyorum ki, ASSİM'de 300 proje birden yürüsün."

ASSİM merkezli sağlanacak bu birlik ve beraberliğin, dayanışmanın hem demokrasi hem de hak ve özgürlükler alanında Türkiye'yi yükselteceğini belirten Başkan Uysal, “Hem de refahımız, zenginliğimiz, üretimimiz, inovasyonumuz yükselecek. Bu konuda derneklerimizi desteklemeye, derneklerimiz ile dayanışma içerisinde olmaya, insanlarımıza asla gurbette hissettirmemeye tasada ve kıvançta beraber olduğumuzu her yerde haykırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.