Makamını bastılar ama polise bildirmedi!

GÜNDEM 25.02.2020 - 17:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Makamını bastılar ama polise bildirmedi!

DSP’li Kemer Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Aka, başkanlık makamına vekalet ettiği dönemde verdiği ruhsatı Belediye Başkan Necati Topaloğlu tarafından iptal edilince olanlar, oldu. Aka’nın iki yeğeni başkanlık makamını bastı, Topaloğlu ve güvenlik görevlileriyle arbede yaşandı. Konu polise intikal ettirilmedi.

haberimizvar.net-Kemer Belediyesi’nde DSP’li Meclis üyesi İsmail Aka’nın yeğenleri Başkan Necati Topaloğlu’nun makamını bastı. Dün saat 16.00 sıralarında Aka’nın iki yeğeni Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun makamına çıktı. Randevuları olmayan şahıslar, özel kalemin uyarılarına rağmen sert bir şekilde kapıyı açarak, makama girdi. O sırada makamda olan Başkan Topaloğlu gelenleri makamından kovarak, güvenliği çağırdı. Güvenlik ile şahıslar arasında arbede yaşanırken araya giren Başkan Topaloğlu da darbe aldı. RUHSAT İPTALİ İddiaya göre, DSP’li Meclis üyesi İsmail Aka Başkan Topaloğlu izinli olduğu dönemde vekil olarak yürüttüğü başkanlık makamı yetkisiyle Göynük’te inşaat ruhsatı verdi. Başkan Topaloğlu görevine döndüğünde Aka’nın onayladığı inşaat ruhsatını iptal etti. Bunun üzerine Aka’nın yeğenleri Başkan Topaloğlu’nun makamına baskın yaptı. POLİSE BİLDİRMEDİ Konuyla ilgili yaşananları tüm Kemerliler, konuşurken makama saldırı ve arbede ile ilgili olarak Kemer Belediye Başkanı  Necati Topaloğlu’nun konuyu adli makamlara iletmemesi, polise bildirmemesi merak konusu oldu. Kemerliler, “ Başkan Topaloğlu neden korkuyor?” sorusunun cevabını aradı.           
DSP’li Kemer Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Aka, başkanlık makamına vekalet ettiği dönemde verdiği ruhsatı Belediye Başkan Necati Topaloğlu tarafından iptal edilince olanlar, oldu. Aka’nın iki yeğeni başkanlık makamını bastı, Topaloğlu ve güvenlik görevlileriyle arbede yaşandı. Konu polise intikal ettirilmedi.

haberimizvar.net-Kemer Belediyesi’nde DSP’li Meclis üyesi İsmail Aka’nın yeğenleri Başkan Necati Topaloğlu’nun makamını bastı. Dün saat 16.00 sıralarında Aka’nın iki yeğeni Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun makamına çıktı. Randevuları olmayan şahıslar, özel kalemin uyarılarına rağmen sert bir şekilde kapıyı açarak, makama girdi. O sırada makamda olan Başkan Topaloğlu gelenleri makamından kovarak, güvenliği çağırdı. Güvenlik ile şahıslar arasında arbede yaşanırken araya giren Başkan Topaloğlu da darbe aldı.

RUHSAT İPTALİ

İddiaya göre, DSP’li Meclis üyesi İsmail Aka Başkan Topaloğlu izinli olduğu dönemde vekil olarak yürüttüğü başkanlık makamı yetkisiyle Göynük’te inşaat ruhsatı verdi. Başkan Topaloğlu görevine döndüğünde Aka’nın onayladığı inşaat ruhsatını iptal etti. Bunun üzerine Aka’nın yeğenleri Başkan Topaloğlu’nun makamına baskın yaptı.

POLİSE BİLDİRMEDİ
Konuyla ilgili yaşananları tüm Kemerliler, konuşurken makama saldırı ve arbede ile ilgili olarak Kemer Belediye Başkanı  Necati Topaloğlu’nun konuyu adli makamlara iletmemesi, polise bildirmemesi merak konusu oldu. Kemerliler, “ Başkan Topaloğlu neden korkuyor?” sorusunun cevabını aradı. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.