haberimizvar.net’in 9 haberine erişim engeli

GÜNDEM 05.03.2020 - 13:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

haberimizvar.net’in 9 haberine erişim engeli

Yayın hayatına başladığı günden bu yana özel haberleri ile Antalya’nın en çok okunan ve tıklanan haber sitesi haberimizvar.net, erişim engeli kararlarıyla mücadele ediyor.

haberimizvar.net-Antalya’da internet alanında yayın hayatını sürdüren haberimizvar.net, özel haberleri ile gündem yaratmaya devam ediyor. Gizlenmek istenen ve dile getirilmeyen konuları okuyucuları ile buluşturan haberimizvar.net, mahkeme kanalıyla alınan erişim engeli kararları durdurulmak isteniyor. Günlük ortalama 20 bin tıklanan haberimizvar.net’in bugüne kadar 9 haberine erişim engeli kararı geldi. Servis edildiği gün binlerce kişi tarafından okunan haberler, Antalya gündeminin yanı sıra Türkiye’de de en çok okunan haberler arasında yer aldı. Haberin muhatapları ise açıklama yapmak yerine sulh hakimliği aracılığıyla haberlere erişim engeli kararı aldırdı. İŞTE ERİŞİM ENGELİ GETİRİLEN HABERLERİN BAŞLIKLARI 1) FETÖ şüphelisiyken üniversiteyi yönetmiş 2) Rektör Ünal’ın FETÖ trafiği 3) Döşemealtı’nda neler oluyor? 4)  Rahim naklinde dehşet iddialar 5) AKP’li başkandan lahit için 1 Milyon  6) ASMEK’te fişleme skandalı 7) Şerife Aksoy’un  mal varlığı  8) Damat Albayrak Kanal İstanbul’da arazi almış 9) Antalya’da göreve başlayınca trilyonluk olmuş
Yayın hayatına başladığı günden bu yana özel haberleri ile Antalya’nın en çok okunan ve tıklanan haber sitesi haberimizvar.net, erişim engeli kararlarıyla mücadele ediyor.

haberimizvar.net-Antalya’da internet alanında yayın hayatını sürdüren haberimizvar.net, özel haberleri ile gündem yaratmaya devam ediyor. Gizlenmek istenen ve dile getirilmeyen konuları okuyucuları ile buluşturan haberimizvar.net, mahkeme kanalıyla alınan erişim engeli kararları durdurulmak isteniyor. Günlük ortalama 20 bin tıklanan haberimizvar.net’in bugüne kadar 9 haberine erişim engeli kararı geldi. Servis edildiği gün binlerce kişi tarafından okunan haberler, Antalya gündeminin yanı sıra Türkiye’de de en çok okunan haberler arasında yer aldı. Haberin muhatapları ise açıklama yapmak yerine sulh hakimliği aracılığıyla haberlere erişim engeli kararı aldırdı.

İŞTE ERİŞİM ENGELİ GETİRİLEN HABERLERİN BAŞLIKLARI
1) FETÖ şüphelisiyken üniversiteyi yönetmiş
2) Rektör Ünal’ın FETÖ trafiği
3) Döşemealtı’nda neler oluyor?
4)  Rahim naklinde dehşet iddialar
5) AKP’li başkandan lahit için 1 Milyon 
6) ASMEK’te fişleme skandalı
7) Şerife Aksoy’un  mal varlığı 
8) Damat Albayrak Kanal İstanbul’da arazi almış
9) Antalya’da göreve başlayınca trilyonluk olmuş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.