Bayar’dan Özkoç’a destek

GÜNDEM 05.03.2020 - 15:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Bayar’dan Özkoç’a destek

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a destek çıkarak, “Seninle Engin Özkoç” dedi.

haberimizvar.net-Nusret Bayar, yazılı açıklama ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a destek çıktı. TBMM’de utanç verici bir olay yaşandığını belirten Bayar, “Saray’dan geldiği anlaşılan bir emirle Grup Başkanvekilimiz Engin Özkoç’a bir güruh tarafından planlı bir saldırı ve linç girişimi gerçekleşmiştir. Yüce meclisin çatısı altında gerçekleştirilen bu saldırı asla kabul edilemez. Demokrasiyi, çoğulculuğu içine sindiremeyenlerin bu saldırısı karşısında asla korkmayacağız, yılmayacağız, sinmeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, otel lobilerinde değil, savaş meydanlarından kurulmuş, kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş harcı, Türkiye tarihinin eksenidir. Biz gücümüzü saraylardan değil bizzat halktan alırız” dedi. SENİNLEYİZ ENGİN ÖZKOÇ Kimsenin partilerine yapılan hakaretleri içine sindirmesini beklememesi gerektiğine vurgu yapan Bayar, “Burada yapılan Engin Özkoç'un aynı ifadeleri kullanarak hakaretleri iade etmesinden başka bir şey değildir. Her gün şehit haberi aldığımız günlerde AKP milletvekillerinin hesap sorması gereken kişi Engin Özkoç değildir. Antalya il örgütü olarak Grup Başkanvekilimiz Engin Özkoç’un sonuna kadar yanındayız. Seninleyiz Engin Özkoç” diye konuştu.
CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a destek çıkarak, “Seninle Engin Özkoç” dedi.

haberimizvar.net-Nusret Bayar, yazılı açıklama ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a destek çıktı. TBMM’de utanç verici bir olay yaşandığını belirten Bayar, “Saray’dan geldiği anlaşılan bir emirle Grup Başkanvekilimiz Engin Özkoç’a bir güruh tarafından planlı bir saldırı ve linç girişimi gerçekleşmiştir. Yüce meclisin çatısı altında gerçekleştirilen bu saldırı asla kabul edilemez. Demokrasiyi, çoğulculuğu içine sindiremeyenlerin bu saldırısı karşısında asla korkmayacağız, yılmayacağız, sinmeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, otel lobilerinde değil, savaş meydanlarından kurulmuş, kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş harcı, Türkiye tarihinin eksenidir. Biz gücümüzü saraylardan değil bizzat halktan alırız” dedi.

SENİNLEYİZ ENGİN ÖZKOÇ

Kimsenin partilerine yapılan hakaretleri içine sindirmesini beklememesi gerektiğine vurgu yapan Bayar, “Burada yapılan Engin Özkoç'un aynı ifadeleri kullanarak hakaretleri iade etmesinden başka bir şey değildir. Her gün şehit haberi aldığımız günlerde AKP milletvekillerinin hesap sorması gereken kişi Engin Özkoç değildir. Antalya il örgütü olarak Grup Başkanvekilimiz Engin Özkoç’un sonuna kadar yanındayız. Seninleyiz Engin Özkoç” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.