Kayıp aranıyor!

GÜNDEM 10.03.2020 - 13:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kayıp aranıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde 12 metrelik halk otobüsünün kayıp olduğu öğrenildi.

AKP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel zamanında kayıtlarda olan ancak CHP’li Muhittin Böcek’in seçimi kazanmasının ardından gerçekleşen devir işlemlerinde demirbaş listesinde bulunan ancak teslim edilmeyen halk otobüsü bulunamıyor. PLAKASI BELLİ 07 ECP 35 plakalı mavi renkli halk otobüsünün bulunması için Antalya Büyükşehir Belediyesi seferber edildi. Şu anda müfettişlerin de olduğu Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde konuşulan en önemli konu ‘kayıp aranıyor’ sloganıyla her yerde aranan halk otobüsünün nereden çıkacağı merak konusu oldu.      
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde 12 metrelik halk otobüsünün kayıp olduğu öğrenildi.

AKP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel zamanında kayıtlarda olan ancak CHP’li Muhittin Böcek’in seçimi kazanmasının ardından gerçekleşen devir işlemlerinde demirbaş listesinde bulunan ancak teslim edilmeyen halk otobüsü bulunamıyor.

PLAKASI BELLİ

07 ECP 35 plakalı mavi renkli halk otobüsünün bulunması için Antalya Büyükşehir Belediyesi seferber edildi. Şu anda müfettişlerin de olduğu Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde konuşulan en önemli konu ‘kayıp aranıyor’ sloganıyla her yerde aranan halk otobüsünün nereden çıkacağı merak konusu oldu.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.