‘An itibariyle büyük AKP ailesinin mensubuyum’

SİYASET 11.03.2020 - 12:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘An itibariyle büyük AKP ailesinin mensubuyum’

İYİ Parti’den istifa ettikten sonra AKP’ye geçen Antalya Milletvekili Çokal’a yeni partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan parti rozetini takti. Bakan Çavuşoğlu ve Ersoy, Antalya Milletvekilleri ve il başkanı Taş’ın katıldığı toplantıda Çokal, gruba hitaben “An itibariyle büyük AKP ailesinin mensubuyum” diye konuştu.

haberimizvar.net- AKP grup toplantısında partiye yeni geçen belediye başkanları ve milletvekillerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan parti rozetlerini taktı. Erdoğan’ın konuşmasının ardından Ağrı, Muş ve Bolu’dan gelen belediye başkanlarının rozetlerini taktı. En son İYİ Parti’den istifa eden ve AKP’ye geçen Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın adı anons edildi. ERDOĞAN’DAN İYİ PARTİ VURGUSU Çokal anons edinirken Antalya Milletvekili diye söyleyen vekili uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti vurgusu yapılmasını istedi. Bu kez anons yapan vekil, İYİ Parti’den istifa eden denilerek Çokal kürsüye davet edildi. Çokal kürsüye yanında Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ile çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsü nedeniyle Çokal ile tokalaşmayıp sadece selamlaştı. Kürsüye daha sonra Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Atay Uslu ve Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş çıktı. KÖSE’DEN BAKAN UYARISI Milletvekili Köse’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun grup toplantısında olduğunu dile getirmesi üzerine kürsüye Bakan Çavuşoğlu ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy davet edildi. Bakanlar kürsüye geldiğinde ilginç bir gelişme yaşandı. ÇAVUŞOĞLU ÇOKAL’IN YANINDA FOTOĞRAF VERMEDİ Milletvekili Sena Nur Çelik yerini Bakan Çavuşoğlu’na vermek istedi. Bakan Çavuşoğlu ısrarlara rağmen Çokal’ın yanında durmadı ve Milletvekili Kemal Çelik ile İl Başkanı Taş’ın arasına geçti. Çokal’ın yanı boş kalınca Bakan Mehmet Nuri Ersoy duruma el koydu ve oraya geçti. GRUPTA KONUŞTU Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından rozeti takılan Çokal grup toplantısında kısa bir konuşma yaptı. Çokal, “Öncelikli olarak sizlerle burada olmaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek isterim. Bazı dönemler vardır birlik ve beraberlik zorunludur. Böyle bir dönemden geçiyoruz. Sınır ötesini nasıl korumak zorundaysak birlik ve beraberliğimizi de korumak zorunludur. Birlik ve beraberlik için buradayım. Cumhuriyetin yetiştirdiği Türk kadınıyım, Ben bir eş, ben bir kardeş, ben bir anneyim. An itibariyle büyük AKP ailesinin mensubuyum. Ülkemizin geleceği için daha fazla çalışacağıma söz veriyorum” dedi. Çokal’ın konuşmasının ardından grup toplantısı son erdi.  
İYİ Parti’den istifa ettikten sonra AKP’ye geçen Antalya Milletvekili Çokal’a yeni partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan parti rozetini takti. Bakan Çavuşoğlu ve Ersoy, Antalya Milletvekilleri ve il başkanı Taş’ın katıldığı toplantıda Çokal, gruba hitaben “An itibariyle büyük AKP ailesinin mensubuyum” diye konuştu.

haberimizvar.net- AKP grup toplantısında partiye yeni geçen belediye başkanları ve milletvekillerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan parti rozetlerini taktı. Erdoğan’ın konuşmasının ardından Ağrı, Muş ve Bolu’dan gelen belediye başkanlarının rozetlerini taktı. En son İYİ Parti’den istifa eden ve AKP’ye geçen Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın adı anons edildi.

ERDOĞAN’DAN İYİ PARTİ VURGUSU

Çokal anons edinirken Antalya Milletvekili diye söyleyen vekili uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti vurgusu yapılmasını istedi. Bu kez anons yapan vekil, İYİ Parti’den istifa eden denilerek Çokal kürsüye davet edildi. Çokal kürsüye yanında Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ile çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsü nedeniyle Çokal ile tokalaşmayıp sadece selamlaştı. Kürsüye daha sonra Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Atay Uslu ve Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş çıktı.

KÖSE’DEN BAKAN UYARISI

Milletvekili Köse’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun grup toplantısında olduğunu dile getirmesi üzerine kürsüye Bakan Çavuşoğlu ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy davet edildi. Bakanlar kürsüye geldiğinde ilginç bir gelişme yaşandı.

ÇAVUŞOĞLU ÇOKAL’IN YANINDA FOTOĞRAF VERMEDİ

Milletvekili Sena Nur Çelik yerini Bakan Çavuşoğlu’na vermek istedi. Bakan Çavuşoğlu ısrarlara rağmen Çokal’ın yanında durmadı ve Milletvekili Kemal Çelik ile İl Başkanı Taş’ın arasına geçti. Çokal’ın yanı boş kalınca Bakan Mehmet Nuri Ersoy duruma el koydu ve oraya geçti.

GRUPTA KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından rozeti takılan Çokal grup toplantısında kısa bir konuşma yaptı. Çokal, “Öncelikli olarak sizlerle burada olmaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek isterim. Bazı dönemler vardır birlik ve beraberlik zorunludur. Böyle bir dönemden geçiyoruz. Sınır ötesini nasıl korumak zorundaysak birlik ve beraberliğimizi de korumak zorunludur. Birlik ve beraberlik için buradayım. Cumhuriyetin yetiştirdiği Türk kadınıyım, Ben bir eş, ben bir kardeş, ben bir anneyim. An itibariyle büyük AKP ailesinin mensubuyum. Ülkemizin geleceği için daha fazla çalışacağıma söz veriyorum” dedi. Çokal’ın konuşmasının ardından grup toplantısı son erdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.