Türel’den ‘Böcek Antalya’yı Kemiriyor’ etiketli paylaşım

GÜNDEM 11.03.2020 - 13:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Türel’den ‘Böcek Antalya’yı Kemiriyor’ etiketli paylaşım

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Menderes Türel, sosyal medya hesabından ‘Böcek Antalya’yı Kemiriyor’ etiketiyle 2 dakikalık bir görüntü paylaştı.

haberimizvar.net-31 Mart’ta Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’li Muhittin Böcek’in kazanmasının ardından eski başkan AKP’li Menderes Türel, sosyal medya hesaplarından Böcek’i hedef aldı. Son paylaşımında Böcek döneminde ihtiyaç sahiplerine verilen sosyal kart sayısının düşürülmesini hedef alan Türel’in profesyonel bir ekibe görüntü çektirdiği görüldü. Böcek’in seçim döneminde sosyal karta yönelik açıklamaları ile başlayan görüntüler, daha sonra yapılan inceleme sonra sosyal kart verilmeyen vatandaşların röportajlarıyla devam etti. 2 dakikalık görüntüyü Türel, ‘Böcek Antalya’yı Kemiriyor’ etiketiyle paylaşıma açtı. BÖCEK SAYININ NEDEN DÜŞTÜĞÜ AÇIKLAMIŞTI Muhittin Böcek, daha önce yaptığı açıklamada, sosyal kartla ilgili incelemenin tamamlandığını belirterek şunları söyledi: "Göreve geldiğimizde 18 bin 48 kişiye Sosyal Kart yardımı yapılıyordu. Bu yardımı gerçek ihtiyaç sahiplerine vermek için inceleme başlattık. Bir komisyon kurdum ve başına da geçen dönem bu yardımlarla ilgilenen arkadaşı getirdim. Bu komisyonun yaptığı inceleme sonucu Sosyal Kart'ı gerçek anlamda hak eden kişi sayısı 18 bin 48'den, 2 bin 379'a düştü. Bu sizin paranız. Tüyü bitmemiş yetimin parası dediğimiz budur. Başkasının cebinden ağalık yapmak yok." 
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Menderes Türel, sosyal medya hesabından ‘Böcek Antalya’yı Kemiriyor’ etiketiyle 2 dakikalık bir görüntü paylaştı.

haberimizvar.net-31 Mart’ta Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’li Muhittin Böcek’in kazanmasının ardından eski başkan AKP’li Menderes Türel, sosyal medya hesaplarından Böcek’i hedef aldı. Son paylaşımında Böcek döneminde ihtiyaç sahiplerine verilen sosyal kart sayısının düşürülmesini hedef alan Türel’in profesyonel bir ekibe görüntü çektirdiği görüldü. Böcek’in seçim döneminde sosyal karta yönelik açıklamaları ile başlayan görüntüler, daha sonra yapılan inceleme sonra sosyal kart verilmeyen vatandaşların röportajlarıyla devam etti. 2 dakikalık görüntüyü Türel, ‘Böcek Antalya’yı Kemiriyor’ etiketiyle paylaşıma açtı.

BÖCEK SAYININ NEDEN DÜŞTÜĞÜ AÇIKLAMIŞTI

Muhittin Böcek, daha önce yaptığı açıklamada, sosyal kartla ilgili incelemenin tamamlandığını belirterek şunları söyledi: "Göreve geldiğimizde 18 bin 48 kişiye Sosyal Kart yardımı yapılıyordu. Bu yardımı gerçek ihtiyaç sahiplerine vermek için inceleme başlattık. Bir komisyon kurdum ve başına da geçen dönem bu yardımlarla ilgilenen arkadaşı getirdim. Bu komisyonun yaptığı inceleme sonucu Sosyal Kart'ı gerçek anlamda hak eden kişi sayısı 18 bin 48'den, 2 bin 379'a düştü. Bu sizin paranız. Tüyü bitmemiş yetimin parası dediğimiz budur. Başkasının cebinden ağalık yapmak yok." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.