Çorum Kültür Derneği yeni başkanını seçti

GÜNDEM 15.03.2020 - 18:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Çorum Kültür Derneği yeni başkanını seçti

Çorum Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Kurulu’nda başkanlığa Musa Han ve yönetimi seçildi.

haberimizvar.net- Çorum Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, bugün yaptıkları olağan genel kurulda yeni başkanını seçti.  Mevcut başkan Cemalettin Pelen’in yeniden aday olmadığı genel kurulda adaylar Raif Cenik 69 ve Musa Han 72 oy aldı. MUSA HAN BAŞKAN Musa Han’ın seçildiği genel kurulda yeni yönetim kurulu Cemalettin Pelen, Yusuf gül, Bergüzar Burcu, Döndü Emine İşlek, Çevik Gül, Sergün Çekiç, Halil Doğar ve Sümmani Kervankıran yer aldı.  Denetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Mustafa Baştuğ, Halil Yurtsever ve İlkel Er.  
Çorum Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Kurulu’nda başkanlığa Musa Han ve yönetimi seçildi.

haberimizvar.net- Çorum Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, bugün yaptıkları olağan genel kurulda yeni başkanını seçti.  Mevcut başkan Cemalettin Pelen’in yeniden aday olmadığı genel kurulda adaylar Raif Cenik 69 ve Musa Han 72 oy aldı.

MUSA HAN BAŞKAN

Musa Han’ın seçildiği genel kurulda yeni yönetim kurulu Cemalettin Pelen, Yusuf gül, Bergüzar Burcu, Döndü Emine İşlek, Çevik Gül, Sergün Çekiç, Halil Doğar ve Sümmani Kervankıran yer aldı.  Denetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Mustafa Baştuğ, Halil Yurtsever ve İlkel Er.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.