Muratpaşa’dan ‘evde kalın’ çağrısı

GÜNDEM 17.03.2020 - 17:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Muratpaşa’dan ‘evde kalın’ çağrısı

Korona virüsü nedeniyle ‘evde kalın’ çağrısı yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaşlı evlerinin ikinci bir açıklamaya kadar kapatıldığını, kreşlerin, üniversiteye hazırlık kurslarının iki hafta tatil edildiğini ve her türlü etkinliğin iptalini duyurdu.

haberimizvar.net- Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ‘evde kal’ çağrısı yaptı. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan çağrıda, “Sevgili komşularımız; biz görevimizin başındayız. Siz de evinizde sağlıklı, mutlu ve huzurlu olun” denildi. Haftaya Korona virüs salgınına karşı oluşturulan kriz masası toplantısıyla başladıklarını da duyuran Başkan Uysal, “Bir panik ortamının olmasına izin vermeden tedbirlerimizi uygulamaya devam ediyoruz. Tesislerimiz, Milli Eğitim Bakanlığı’yla birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıkladığı takvime uygun olarak tatil edilmiştir” dedi.   BELEDİYE TESİSLERİ KAPATILDI Uysal tatil edilen tesisleri ve kültür merkezlerini de şöyle sıraladı: “Çağlayan, Konuksever, Dutlubahçe, Ermenek ve Bayındır-Soğuksu mahallelerinde bulunan kreşlerimiz. İlk ve ortaokul öğrencilerine yönelik Ermenek, Zeytinköy ve Memurevleri’nde bulunan Destek Eğitim Kurs Merkezlerimiz ile Kızılsaray Mahallesi’nde bulunan üniversite hazırlık kursu MURGEM ise 2 hafta süreyle tatildir. Teneffüs Parkı’mızın kapalı bölümleri hizmete kapatılmıştır. Açık alanlarında hizmet devam edecek. Sosyal tesislerimiz Dağyakası, Denizyüzü, Engelsiz Kafelerimizin kapalı bölümleri hizmete kapanmıştır. Açık alanda hizmete devam edeceğiz”.   SANAT ETKİNLİKLERİ ERTELENDİ Yaşlı evlerinin ikinci bir açıklamaya kadar süresiz olarak kapatıldığını açıklayan Uysal, “İlkbahar dönemi spor okulları ile meslek edindirme ve hobi kurslarımıza ara verilmiştir. Süleyman Erol Yüzme Havuzumuz ve spor salonlarımız dezenfekte edilerek kapatılmıştır. Engelsiz Kafe’mizde tüm etkinlikler ve dersler Pazartesi’den başlamak üzere ikinci bir açıklamaya kadar iptal edilmiştir. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) belediye ve ASSİM yönetiminin 23 Nisan’a kadar olan tüm etkinlikleri ertelenmiştir. Türkan Şoray Kültür Merkezi’mizde, sanat atölyeleri, konserler ve Muratpaşa Çocuk ve Genç Bale Festivali’miz de ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kültür Salonu’muzda gerçekleştireceğimiz tüm konserler de ertelenmiştir” şeklinde bilgi verdi. 
Korona virüsü nedeniyle ‘evde kalın’ çağrısı yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaşlı evlerinin ikinci bir açıklamaya kadar kapatıldığını, kreşlerin, üniversiteye hazırlık kurslarının iki hafta tatil edildiğini ve her türlü etkinliğin iptalini duyurdu.

haberimizvar.net- Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ‘evde kal’ çağrısı yaptı. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan çağrıda, “Sevgili komşularımız; biz görevimizin başındayız. Siz de evinizde sağlıklı, mutlu ve huzurlu olun” denildi. Haftaya Korona virüs salgınına karşı oluşturulan kriz masası toplantısıyla başladıklarını da duyuran Başkan Uysal, “Bir panik ortamının olmasına izin vermeden tedbirlerimizi uygulamaya devam ediyoruz. Tesislerimiz, Milli Eğitim Bakanlığı’yla birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıkladığı takvime uygun olarak tatil edilmiştir” dedi.

 

BELEDİYE TESİSLERİ KAPATILDI

Uysal tatil edilen tesisleri ve kültür merkezlerini de şöyle sıraladı: “Çağlayan, Konuksever, Dutlubahçe, Ermenek ve Bayındır-Soğuksu mahallelerinde bulunan kreşlerimiz. İlk ve ortaokul öğrencilerine yönelik Ermenek, Zeytinköy ve Memurevleri’nde bulunan Destek Eğitim Kurs Merkezlerimiz ile Kızılsaray Mahallesi’nde bulunan üniversite hazırlık kursu MURGEM ise 2 hafta süreyle tatildir. Teneffüs Parkı’mızın kapalı bölümleri hizmete kapatılmıştır. Açık alanlarında hizmet devam edecek. Sosyal tesislerimiz Dağyakası, Denizyüzü, Engelsiz Kafelerimizin kapalı bölümleri hizmete kapanmıştır. Açık alanda hizmete devam edeceğiz”.

 

SANAT ETKİNLİKLERİ ERTELENDİ

Yaşlı evlerinin ikinci bir açıklamaya kadar süresiz olarak kapatıldığını açıklayan Uysal, “İlkbahar dönemi spor okulları ile meslek edindirme ve hobi kurslarımıza ara verilmiştir. Süleyman Erol Yüzme Havuzumuz ve spor salonlarımız dezenfekte edilerek kapatılmıştır. Engelsiz Kafe’mizde tüm etkinlikler ve dersler Pazartesi’den başlamak üzere ikinci bir açıklamaya kadar iptal edilmiştir. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) belediye ve ASSİM yönetiminin 23 Nisan’a kadar olan tüm etkinlikleri ertelenmiştir. Türkan Şoray Kültür Merkezi’mizde, sanat atölyeleri, konserler ve Muratpaşa Çocuk ve Genç Bale Festivali’miz de ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kültür Salonu’muzda gerçekleştireceğimiz tüm konserler de ertelenmiştir” şeklinde bilgi verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.