TFF başkanı Nihat Özdemir açıkladı: Maçlar seyircisiz oynanacak

SPOR 17.03.2020 - 18:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

TFF başkanı Nihat Özdemir açıkladı: Maçlar seyircisiz oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı Nihat Özdemir, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de maçların seyircisiz oynama yönünde aldıkları kararda bir değişikliğe gitmediklerini belirten Özdemir, "Şu anda alınmış kararda değişiklik yok. Nisan ayının sonuna kadar seyircisiz olarak maçlar devam edecek."

haberimizvar.net- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı Nihat Özdemir, düzenlediği basın toplantısında futbol gündemine dair açıklamalarda bulundu. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (Euro 2020) 2021'e ertelendiğini belirten Özdemir, Türkiye'deki futbol liglerinde maçların seyircisiz olarak oynanmaya devam edileceğini açıkladı. Özdemir ayrıca UEFA ülkesi ülkelerin bu ay sonunda oynanması planlanan 2 hazırlık maçının Haziran ayında oynanması yönünde karar alındığını belirtti. Özdemir'in açıklamalarından satır başları şu şekilde: "UEFA Başkanı Ceferin, EURO 2020, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ile ilgili bize sunum yaptı. Ana nedeni, EURO 2020'nin bir yıl ertelenmesiydi." "EURO 2020, 2021'e ertelendi. TFF olarak, bu karara destek verdiğimizi ifade ettik. UEFA'nın kararına destek verdiğimizi onlara bildirdik. Mart ayının sonuna doğru 2 hazırlık maçımız vardı, bizim gibi tüm Avrupa takımlarının maçı vardı. Bu maçların hepsi haziran ayında oynanma kararı alındı." "Şu anda alınmış karar neyse o karar aynen devam etmektedir. Şu anda alınan karar gereğince maçlar seyircisiz olarak devam edecek." "Liglerin haziran sonuna kadar bitirilmesi için gayret gösterilmesi gerektiği kararı alındı ve her şey normal seyrederse bunların ardından Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi finallerinin oynanması planlanıyor. UEFA, bunun için bir ekip kurmuş durumda."  
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı Nihat Özdemir, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de maçların seyircisiz oynama yönünde aldıkları kararda bir değişikliğe gitmediklerini belirten Özdemir, "Şu anda alınmış kararda değişiklik yok. Nisan ayının sonuna kadar seyircisiz olarak maçlar devam edecek."

haberimizvar.net- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı Nihat Özdemir, düzenlediği basın toplantısında futbol gündemine dair açıklamalarda bulundu. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (Euro 2020) 2021'e ertelendiğini belirten Özdemir, Türkiye'deki futbol liglerinde maçların seyircisiz olarak oynanmaya devam edileceğini açıkladı. Özdemir ayrıca UEFA ülkesi ülkelerin bu ay sonunda oynanması planlanan 2 hazırlık maçının Haziran ayında oynanması yönünde karar alındığını belirtti.

Özdemir'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"UEFA Başkanı Ceferin, EURO 2020, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ile ilgili bize sunum yaptı. Ana nedeni, EURO 2020'nin bir yıl ertelenmesiydi."

"EURO 2020, 2021'e ertelendi. TFF olarak, bu karara destek verdiğimizi ifade ettik. UEFA'nın kararına destek verdiğimizi onlara bildirdik. Mart ayının sonuna doğru 2 hazırlık maçımız vardı, bizim gibi tüm Avrupa takımlarının maçı vardı. Bu maçların hepsi haziran ayında oynanma kararı alındı."

"Şu anda alınmış karar neyse o karar aynen devam etmektedir. Şu anda alınan karar gereğince maçlar seyircisiz olarak devam edecek."

"Liglerin haziran sonuna kadar bitirilmesi için gayret gösterilmesi gerektiği kararı alındı ve her şey normal seyrederse bunların ardından Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi finallerinin oynanması planlanıyor. UEFA, bunun için bir ekip kurmuş durumda."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.