“Krizi haksız kazanca çevirmeyin!”

GÜNDEM 18.03.2020 - 21:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

“Krizi haksız kazanca çevirmeyin!”

CHP Antalya Milletvekili Avukat Cavit Arı, sağlık krizinin haksız kazanca çevrilmemesi gerektiğini söyledi.

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Avukat Cavit Arı, “Ülkemizde ve Dünya’da koronavirüs salgınıyla amansız bir mücadele devam ediyor ve her türlü tedbir alınıyor. Özellikle toplu bulunan yerlerin kapatıldığı günleri yaşıyoruz. Böyle bir ortamda virüsten korunma amacıyla kapalı ortamlardan uzaklaşma gayretinde talimatlar var.” diye konuştu. Milletvekili Arı, şöyle konuştu:  “Hal böyleyken başta THY olmak üzere tüm hava yolları şirketlerinin yurtiçi veya yurtdışı, promosyonlu veya promosyonsuz bilet ayrımı yapmadan bilet iptallerine destek vermesi ve devletin almış olduğu tedbirleri destek olmak adına da yolculuktan vazgeçen kişilerin bilet ücretlerini herhangi bir şart öne sürmeksizin iade etmesi gerekmektedir.  HAKSIZ KAZANÇ OLMAMALI Dönem hassas bir dönemdir. Sağlık Bakanı’nın vatandaşlara dışarı çıkmayın dediği bir dönemdir. Burada tüm tedbirlerin uygulanmasına destek olunması gerekirken ücret iadesi yapılmayarak bir anlamda vatandaş cezalandırılmaktadır. Devletin koruma tedbirleri devam ettiği sürece biletlerin iade etmek isteyenlerin ücretlerinin herhangi bir kesinti yapmaksızın iadesi gerekmektedir. Yaşanan bir sağlık krizdir ve kriz fırsatçılığı yapmak etik olmayacağı gibi açıkça haksız kazançtır.”  
CHP Antalya Milletvekili Avukat Cavit Arı, sağlık krizinin haksız kazanca çevrilmemesi gerektiğini söyledi.

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Avukat Cavit Arı, “Ülkemizde ve Dünya’da koronavirüs salgınıyla amansız bir mücadele devam ediyor ve her türlü tedbir alınıyor. Özellikle toplu bulunan yerlerin kapatıldığı günleri yaşıyoruz. Böyle bir ortamda virüsten korunma amacıyla kapalı ortamlardan uzaklaşma gayretinde talimatlar var.” diye konuştu.

Milletvekili Arı, şöyle konuştu:  “Hal böyleyken başta THY olmak üzere tüm hava yolları şirketlerinin yurtiçi veya yurtdışı, promosyonlu veya promosyonsuz bilet ayrımı yapmadan bilet iptallerine destek vermesi ve devletin almış olduğu tedbirleri destek olmak adına da yolculuktan vazgeçen kişilerin bilet ücretlerini herhangi bir şart öne sürmeksizin iade etmesi gerekmektedir.

 HAKSIZ KAZANÇ OLMAMALI

Dönem hassas bir dönemdir. Sağlık Bakanı’nın vatandaşlara dışarı çıkmayın dediği bir dönemdir. Burada tüm tedbirlerin uygulanmasına destek olunması gerekirken ücret iadesi yapılmayarak bir anlamda vatandaş cezalandırılmaktadır. Devletin koruma tedbirleri devam ettiği sürece biletlerin iade etmek isteyenlerin ücretlerinin herhangi bir kesinti yapmaksızın iadesi gerekmektedir. Yaşanan bir sağlık krizdir ve kriz fırsatçılığı yapmak etik olmayacağı gibi açıkça haksız kazançtır.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.