Mahallelerde düğün asker uğurlama yasağı

GÜNDEM 19.03.2020 - 15:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Mahallelerde düğün asker uğurlama yasağı

Mahallelerde sokak düğünü, asker uğurlaması yapılmayacak

haberimizvar.net- Koronavirüs salgını nedeniyle tedbirlerin artırıldığı Antalya'da, mahalle muhtarları polis tarafından uyarılarak sokak düğünleri, asker uğurlamaları, toplu etkinlikler ve merasimlerin iptal edilmesi istendi.   Antalya'nın tarihi mahallesi Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu, sosyal medya üzerinden mahalle sakinlerini uyardı. Kendisine ait facebook sayfasında 'Duyuru' başlığıyla yayınladığı uyarıda, "Az önce bağlı bulunduğumuz Yenikapı Polis Merkezi'nden gelen talimat üzerine ikinci bir emre kadar sokak düğünleri, asker uğurlamaları, toplu etkinlikler ve merasimler iptal edilmiştir. Lütfen duyan mahalle sakinlerimiz duymayanlara haber etsin. Teşekkürler" yazarak komşularını bilgilendirdi. 
Mahallelerde sokak düğünü, asker uğurlaması yapılmayacak

haberimizvar.net- Koronavirüs salgını nedeniyle tedbirlerin artırıldığı Antalya'da, mahalle muhtarları polis tarafından uyarılarak sokak düğünleri, asker uğurlamaları, toplu etkinlikler ve merasimlerin iptal edilmesi istendi.

 

Antalya'nın tarihi mahallesi Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu, sosyal medya üzerinden mahalle sakinlerini uyardı. Kendisine ait facebook sayfasında 'Duyuru' başlığıyla yayınladığı uyarıda, "Az önce bağlı bulunduğumuz Yenikapı Polis Merkezi'nden gelen talimat üzerine ikinci bir emre kadar sokak düğünleri, asker uğurlamaları, toplu etkinlikler ve merasimler iptal edilmiştir. Lütfen duyan mahalle sakinlerimiz duymayanlara haber etsin. Teşekkürler" yazarak komşularını bilgilendirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.