2 ay kira almayacağım, sen de alma

GÜNDEM 19.03.2020 - 18:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

2 ay kira almayacağım, sen de alma

Korona virüs nedeniyle yaşanan ekonomik sıkıntılara karşı ev sahiplerine ‘Kiracını koru’ çağrısı yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Kirada 1 evim var, 2 ay boyunca kira almayacağım. Kirada evin varsa ve ihtiyacın yoksa sen de alma” dedi.

haberimizvar.net- CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, korona virüs salgınıyla birlikte ekonomide yaşanan kriz üzerine #KiracınıKoru etiketiyle ev sahiplerine ihtiyacı olan kiracılardan kira almamaları çağrısı yaptı. Kirada bulunan bir evi bulunduğunu söyleyen Kaftancıoğlu, kiracısından iki ay kira almayacağını açıkladı.   KİRADA 1 EVİ VAR Twitter hesabından çağrı yapan Kaftancıoğlu, “Birbirimizi ekonomik olarak da koruyacak ve anlayacak çözümü de yine birlikte bulacağız. Kirada 1 evim var 2 ay boyunca kira almayacağım. Kirada evin varsa ve ihtiyacın yoksa sen de alma. Kiracının senden daha çok ihtiyacı olabileceğini unutma. İstanbul’da küçük esnafın ve ihtiyacı olanların ev sahipleri, acil ihtiyaç sahibi değilseniz eğer #KiracınıKoru demeye var mısınız? Sosyal dayanışmayı büyüttüğümüzde kurtarıcı beklemeden başta #CoronaVirüs olmak üzere tüm sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz, göreceksiniz” mesajı verdi.  
Korona virüs nedeniyle yaşanan ekonomik sıkıntılara karşı ev sahiplerine ‘Kiracını koru’ çağrısı yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Kirada 1 evim var, 2 ay boyunca kira almayacağım. Kirada evin varsa ve ihtiyacın yoksa sen de alma” dedi.

haberimizvar.net- CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, korona virüs salgınıyla birlikte ekonomide yaşanan kriz üzerine #KiracınıKoru etiketiyle ev sahiplerine ihtiyacı olan kiracılardan kira almamaları çağrısı yaptı. Kirada bulunan bir evi bulunduğunu söyleyen Kaftancıoğlu, kiracısından iki ay kira almayacağını açıkladı.

 

KİRADA 1 EVİ VAR

Twitter hesabından çağrı yapan Kaftancıoğlu, “Birbirimizi ekonomik olarak da koruyacak ve anlayacak çözümü de yine birlikte bulacağız. Kirada 1 evim var 2 ay boyunca kira almayacağım. Kirada evin varsa ve ihtiyacın yoksa sen de alma. Kiracının senden daha çok ihtiyacı olabileceğini unutma. İstanbul’da küçük esnafın ve ihtiyacı olanların ev sahipleri, acil ihtiyaç sahibi değilseniz eğer #KiracınıKoru demeye var mısınız? Sosyal dayanışmayı büyüttüğümüzde kurtarıcı beklemeden başta #CoronaVirüs olmak üzere tüm sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz, göreceksiniz” mesajı verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.