Kokoreçci Hilmi öyle bir paylaşım yaptı ki!

GÜNDEM 31.03.2020 - 14:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kokoreçci Hilmi öyle bir paylaşım yaptı ki!

Antalya’da Konyaaltı Kent Meydanı’nda işletmeci olan ve Kokoreççi Hilmi olarak tanınan Hilmi Bulut, yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine topladı. Bulut tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

haberimizvar.net-Konyaaltı Kent Meydanı’nda en büyük işletmeye sahip olan ve kokoreç sattığı için lakabı Kokoreççi Hilmi olarak tanınan Hilmi Bulut, facebook hesabından yaptığı paylaşımla tepkilerini üzerine topladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan yardım kampanyasının ardından tepkileri gören Kokoreççi Hilmi, bunun üzerine şu paylaşımda bulundu: KİTAP ALANLARA KERİZ DEDİ “Devletçi, Milliyetçi kardeşlerim bu zor dönemde bütün g..lekler devletimizi itibarsızlaştırmak için devrede bu toz duman dağıldığında Allah şahidim olsun ki, kan kusturmazsam. Bir kitaba 2.500 TL veren kerizler çıkmış devlete 1 TL yok diyorlar hadi git öteye, biz bize yeteriz.”   Paylaşımından dolayı çok sayıda tepki alan Kokoreççi Hilmi, bunun üzerine yazdıklarını sildi. Ancak yazdıklarının fotoğrafını çekenler Hilmi Bulut’un paylaşımını paylaşarak tepkilerini sürdürdü. İşte Hilmi Bulut’un  paylaşımı:
Antalya’da Konyaaltı Kent Meydanı’nda işletmeci olan ve Kokoreççi Hilmi olarak tanınan Hilmi Bulut, yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine topladı. Bulut tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

haberimizvar.net-Konyaaltı Kent Meydanı’nda en büyük işletmeye sahip olan ve kokoreç sattığı için lakabı Kokoreççi Hilmi olarak tanınan Hilmi Bulut, facebook hesabından yaptığı paylaşımla tepkilerini üzerine topladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan yardım kampanyasının ardından tepkileri gören Kokoreççi Hilmi, bunun üzerine şu paylaşımda bulundu:

KİTAP ALANLARA KERİZ DEDİ

“Devletçi, Milliyetçi kardeşlerim bu zor dönemde bütün g..lekler devletimizi itibarsızlaştırmak için devrede bu toz duman dağıldığında Allah şahidim olsun ki, kan kusturmazsam. Bir kitaba 2.500 TL veren kerizler çıkmış devlete 1 TL yok diyorlar hadi git öteye, biz bize yeteriz.”

 

Paylaşımından dolayı çok sayıda tepki alan Kokoreççi Hilmi, bunun üzerine yazdıklarını sildi. Ancak yazdıklarının fotoğrafını çekenler Hilmi Bulut’un paylaşımını paylaşarak tepkilerini sürdürdü. İşte Hilmi Bulut’un  paylaşımı:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.